MENIU CAUTĂ
, de Sonia Popa

Mirela Boureanu Vaida, detalii despre salariul ei, în direct: „Ştiţi ce scrie în fişa postului?”

Distribuie

Mirela Boureanu Vaida i-a pus la punct pe concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu, în direct, după ce unul dintre ei a refuzat, constant, să răspundă la întrebările puse de ea.
Cu această ocazie, prezentatoarea TV a dat detalii despre salariul ei, menţionând că este obligată să facă tot posibilul să afle de la concurenţi detalii despre viaţa lor, indiferent cât de personale sau intime ar fi acestea.
„Ştiţi pe ce îmi iau eu salariul? Să mă machiez, să îmi iau fuste cu flori… şi ştiţi ce mai scrie în fişa postului? Pune multe întrebări, din toate punctele de vedere, să îi înnebuneşti, să afli totul despre ei. Voi v-aţi înscris la emisiune ca să răspundeţi la întrebări. Hai să ne facem cu toţii treaba, să ne luam banii. Eu salariu, voi marele premiu”, a spus Mirela Boureanu Vaida, în direct.
Mirela Boureanu Vaida prezintă, de cinci sezoane, emisiunea Mireasă pentru fiul meu, difuzată în direct de luni până sâmbătă. În acest timp, ea a lipsit de la muncă doar câteva luni, în perioada concediului de maternitate.

Comentarii