Galatenii sunt invitati la sfarsitul acestei saptamani sa participe la un spectacol inedit pentru tineri si cu tineri, organizat la Discoteca Eclipse – Balul Liceenilor.
Programul manifestarii, va incepe astazi la ora 23.00, se va continua sambata dimineata si va cuprinde prezentari de moda, concursuri cu premii si, totodata, lansari de noi formatii de dans si muzica. Organizatorul, Agentia de Impresariat Artistic Intensiv Modelling, are in vedere lansarea unui curs de fotomodele pentru fete si baieti cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani. De asemenea, organizatorii cauta, cu aceasta ocazie, baieti de aceeasi varsta, pentru a fi selectionati pentru formarea unei trupe de break-dance. Reprezentantul agentiei, Minea Lacramioara, care este si solista locala de muzica usoara, promite antren si atmosfera incitanta pentru toti cei prezenti si ii invita pe tinerii aflati pe ringul de dans sa participe si la lansarea a doua trupe muzicale locale: MCC Break Dance (in componenta careia figureaza si Lacramioara Minea) si a trupei de muzica house – Sanchez.
Membrii componenti ai acestui grup au imprimat principalele lor melodii intr-un studio din Bucuresti, Megas Real Vision Compact, dar principalele reprezentatii le vor sustine la Galati, localitatea de bastina a adolescentilor de doar 16 ani.

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni