Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care copiii prințului William și ai lui Kate Middleton nu desfac cadourile în ziua de Crăciun
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care copiii prințului William și ai lui Kate Middleton nu desfac cadourile în ziua de Crăciun

Motivul pentru care copiii prințului William și ai lui Kate Middleton nu desfac cadourile în ziua de Crăciun

Copii prințului William și ai lui Kate Middleton, Charlotte, George și Louis, nu deschid cadourile în dimineața zilei de Crăciun.

De Dana Aramă,

 

Toată lumea abia așteaptă cu sufletul la gură ziua de Crăciun pentru a desface cadourile de Crăciun. Însă nu este și cazul prințesei Charlotte, al prințului George și al prințului Louis, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton.

Motivul pentru care cei doi copii nu-și deschid cadourile chiar în ziua de Crăciun, așa cum face aproape toată lumea, este că aceștia fac acest lucru în seara de Ajun, pe 24 decembrie.

Familia regală respectă astfel o tradiție germană.

„Membrii familiei regale sunt de origine germană, astfel că respectă tradițiile când vine vorba de sărbători”, a explicat Darren McGrady, fost chef al familiei regale.

„După ceaiul de la amiază, ei deschid cadourile de Crăciun, conform tradiției germane”, a adăugat el.

FOTO: HEPTA

Citește și: EXCLUSIV | Noua politică de bagaje WizzAir şi Ryanair, pe masa Comisiei Europene. Bruxelles-ul monitorizează inclusiv situaţia din România

Close
Închide
  Close