MENIU CAUTĂ

Nici copiii nu-i alină suferința! Tristețea a pus stăpânire pe chipul și pe viața Alinei Borcea | EXCLUSIV

Distribuie

La nervi, Alina a aruncat cuvinte grele la adresa “rivalei” însărcinate, apoi nu şi-a mai putut controla trăirile şi a vărsat lacrimi la TV, a avertizat-o că nu are soţ de lăsat, dar suferinţa ei tot nu s-a diminuat după aceste ieşiri publice.
Drept dovadă stau imaginile din escapada ei la munte, alături de familie, când a încercat să mai uite de necazuri. Soţia lui Borcea este tristă, nu îi mai arde să se machieze, doar copiii reuşind să îi mai smulgă câte un zâmbet.
A schiat puţin, în timp ce micuţii au rămas în grija rudelor, după care nu s-a mai dezlipit de ei. S-a întors pe pârtie în braţe cu micuţa Gloria Elena şi şi-a plimbat fiul, pe George Alexandru, cu sania.

Mamă devotată

În ciuda situaţiei de familie destul de agitate, soţia lui Borcea demonstrează că este o mamă dedicată, ea ocupându-se îndeaproape de cei doi copii. După distracţia în aer liber cu cei doi pitici, ea a mers cu ei la hotel, unde a urmat o nouă repriză de joacă presărată din plin cu gesturi pline de dragoste venite din partea tinerei mame.
Chiar şi aşa, veselia copiilor este în evidentă antiteză cu mina abătută a Alinei, semn că situaţia soţului aflat după gratii, dar şi sarcina Valentinei Pelinel care îi pune mariajul în pericol – în trecut blonda fiind surprinsă de câteva ori de paparazi în vizită la soţul ei – îi zdruncină din temelii liniştea.

Muntele, refugiul ei

Alina nu se află pentru prima oară în ultima perioadă la munte. Tot acolo s-a ascuns şi după răbufnirea scandalului, în zilele în care Cristi Borcea se afla la Spitalul Floreasca, pentru analize amănunţite la inimă.
În timp ce toate tunurile erau pe ei, fostul acţionar dinamovist se afla sub pază strictă şi dormea cu un poliţist în rezerva de spital, Valentina Pelinel fugise în Franţa, în vacanţă cu o amică, iar Alina încerca să se bucure de zăpadă alături de cei mici la Poiana Braşov.

Nu poate trăi fără el

Adusă la disperare de ideea că Pelinel i-ar putea fura soţul, Alina Vidican a luptat cu toate armele, dar cu riscuri majore. A mers la ”televizor”, în faţa naţiunii, şi şi-a jelit iubirea ameninţată. I-a transmis rivalei un mesaj clar – ”Valentina, eu nu am soţ de lăsat”- şi i-a jurat amor etern lui Borcea.
Se pare că imprudenţa de a renunţa la discreţia impusă de soţ l-a înfuriat teribil pe acesta şi bine nu i-a fost. Iar asta contribuie în mod cert la tristeţea care a pus stăpânire pe ea.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii