MENIU CAUTĂ

Nicoleta de la „Insula Iubirii”, condamnată la închisoare în Marea Britanie. „Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele”

Distribuie

Nicoleta Dragne este una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii”, iar din 22 aprilie, revine pe micile ecrane în aceeași postură. Puțini sunt însă cei care știu clipele de groază prin care a trecut blonda, peste hotare.

Nicoleta  a explica la „Xtra Night Show” cum a fost încătuşată și condamnată la închisoare cu suspendare, în Marea Britanie.

„Nu ştiam că am permisul suspendat. Eu m-am mutat la altă adresă şi nu mi-am schimbat şi adresa de la maşină. Ei practic mi-au suspendat permisul pe motiv pe viteză, am tot adunat puncte şi nu am ştiut. Aveam deja patru luni de suspendare când m-au oprit. Depăşisem cu 15 mile ceva de genul, viteza locală. Pe mine m-au oprit, mi-au verificat, eu aveam permisul şi au văzut, m-au anunţat, eu nu ştiam. Mi-au luat maşina, mi-au pus cătuşele, m-au urcat în maşina Poliţiei, parcă omorâsem pe cineva. M-au trimis în instanţă şi mi-au dat 150 de ore în folosul comunităţii, plus o amendă de 1500 de lire. Le-am făcut pe toate. Trebuia să merg o dată pe săptămână şi să semnez. Într-o zi vopseai garduri pe stadioane, într-o zi făceai curat în cimitir. Am avut şi zile în care am mers de la multe ori. A fost o experienţă, ce pot să zic”, a spus Nicoleta Dragne la Antena 1.

Recent, Ispita Nicoleta Dragne și Mirela Baniaș, fosta iubită a lui Ionuț Gojman au intrat în conflict, după ce blonda a declarat că fosta concurentă face bani de pe seama internauţilor cu o dietă periculoasă şi luată de pe internet.

Citește și

VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia

 

 

Citește mai multe despre Nicoleta Dragne pe Libertatea.

Comentarii