MENIU CAUTĂ

Nicoleta Voica, detalii din mariajul cu Alin. „Dacă o oră nu ne atingem, ne e dor”

Distribuie

Nicoleta Voica este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei, Alin Bagiu. Artista a mărturisit că ea și partenerul său de viață nu pot sta prea mult timp despărțiți.

 

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voica s-a căsătorit anul trecut cu Alin Bagiu, alături de care formează un cuplu foarte unit. mariajul lor funcționează perfect, iar solista a afirmat că ei și soțului său le este foarte greu să stea despărțiți, fie și pentru o perioadă scurtă de timp.

„Prietenia stă la baza unei căsnicii. Eu mă cunosc pe mine și el este sufletul meu pereche și îl cunosc la fel de bine și pe el. Va fi primul Paște împreună, ca doi oameni căsătoriți. Vom merge la socrii mei în Lugojel. El e o fire glumeață și de multe ori în drumurile noastre el glumește mult, dar lumea nu îl înțelege mereu. Contează simțul umorului într-o relație. Nu stăm despărțiți nici 10,15 minute. Dacă o oră nu ne atingem ne e dor. Așa ne-am obișnuit”, a declarat Nicoleta Voica la o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

„Suntem mai bine ca niciodată. Întotdeauna doi oameni care iubesc același lucru se vor înțelege. Ne ține aproape faptul că vedem lucrurile la fel și avem aceleași pasiuni. Eu sunt un tip gelos, atunci când nu sunt, atunci nu mai contează. Verific iubirea în funcție de nivelul geloziei”, a completat soțul solistei.

Citește și: EXCLUSIV | Corespondență din Paris de la Oana Moisil: ”Aici arde Notre-Dame! Pe tot coridorul de la etajul meu miroase tare a ars”

 

Citește mai multe despre Alin Bagiu și Nicoleta Voica pe Libertatea.

Comentarii