Mergi direct la conținut »
Noi detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner. "Eu sunt optimistă. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Noi detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner. "Eu sunt optimistă. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile"

Noi detalii despre starea de sănătate a Ronei Hartner. „Eu sunt optimistă. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile”

Actrița Rona Hartner a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. Vedeta se află în Franța.

De Dana Aramă,

Rona Hartner a fost operată de curând în România. Artista a suferit o intervenție chirurgicală după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. În data de 5 martie 2019, actrița a fost externată.  În prezent, actrița se află în Franța, acolo unde a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

După intervenție, Rona Hartner și-a anunțat fanii că se simte bine și că își urmează tratamentul în Franța.

„Mă simt bine, mi s-a adăugat un cateter pe anestezie locală pentru a începe chimioterapia. Trebuie să fac şase luni pentru prevenţie. O să am din două în două săptamâni, timp de trei zile. O să le fac în Franţa ca este mai simplu. O să fie ceva ușor pentru ca este de preventie. Eu sunt optimistă. Dacă vrea Dumnezeu să-mi dea zile…. Nu vreau să intru în depresie. Eu liniştesc toata familia, dar eu nu vrau să mă panichez. Toți avem o frică de moarte…”,a declarat vedeta în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Artista a povestit și despre întâlnirea emoționantă pe care a avut-o cu fiica ei, Sumayla, din căsnicia cu Rocco Sedano.

„Fata mea nici nu simte că sunt bolnavă. Întâlnirea cu fiica mea a fost extrem de emoționantă. Am plâns împreună. S-a liniştit vazându-mă acasă. Ea ştie diagnosticul, dar îl vede cum îl văd şi eu, ca o etapă din viaţa mea”, a explicat Rona Hartner.


Citește și:

Un fost președinte peruan s-a împușcat în cap în momentul în care poliția a venit să-l aresteze

Close
Închide
  Close