MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2016 23:30

Nu vine la TV, pleacă la export! Dana Rogoz are planuri mari cu afacerea ei, iar revenirea pe sticlă i-ar cam încurca viaţa

Distribuie

Libertatea: Ai crescut, practic, în televiziune. Nu ţi-e dor, n-ai vrea să te întorci? Nu au existat propuneri tentante?

Dana Rogoz: În ultimii doi ani au existat mai multe propuneri, dar nu le-am considerat potrivite cu noua mea viaţă. Nu spun că nu m-aş întoarce, doar că trebuie să simt că e atât momentul, cât şi proiectul care să merite. Cât timp am făcut televiziune, nu am putut să mă implic în teatru, or, la 5 luni de la naşterea lui Vlad, m-am apucat de teatru (joacă în ”Jurnalul lui Adam şi al Evei”, la Godot Cafe – n.r.). În plus, urmează să filmez pentru un lungmetraj. Când au început să apară şi ofertele în televiziune, mi-am dat seama că trebuie să încep să aleg ce vreau cu adevărat să fac, fiindcă nu pot să le fac pe toate. Nu spun că nu m-aş întoarce, dar viaţa mea şi-a câştigat acum un ritm al ei şi alte zone ale meseriei mele au început să capete contur.

Ţi-e mai bine acum? E un avantaj sau un dezavantaj lipsa de pe sticlă?

Avantajul e că am o mai mare flexibilitate. Îmi aleg singură cum să-mi organizez programul, dacă să intru sau nu într-un spectacol nou, când să-mi scriu articolele pentru blog, când să fac şedinţele foto, interviurile, filmările… şi, mai ales, când şi cât timp să stau cu Vlad. Asta-i cel mai important, până la urmă. În momentul acesta, mi-e mult mai bine, adică nu simt lipsa televiziunii. Am, oricum, atât de multe proiecte, încât constant simt nevoia să ”fac curăţenie”, adică să le pun din nou pe listă doar pe cele cu adevărat valoroase pentru mine.

Câştigă de pe urma blogului mai bine decât din televiziune

Confortul financiar e mai mare ca înainte sau comparabil?

Câştig foarte bine din blogging, cred că mai bine decât aş câştiga acum din televiziune. Nu am un stres din punctul acesta de vedere. Ba chiar simt că e cazul să renunţ la anumite colaborări, cu riscul de a pierde financiar, pentru a câştiga timp liber pentru mine şi familia mea. Vreau să călătoresc şi mai mult în viitorul apropiat.

Apropo de călătorii, ce ţări urmează?

Thailanda şi Japonia. Dar avem în plan şi o călătorie lungă cu rulota noastră. Evident, toate în formula de 3.

Untitled-1

Formula de 3 rămâne neschimbată sau aveţi de gând s-o măriţi la 4?

Încă un copil nu e în planul nostru acum. Momentan, nu ne mai săturăm de Vlad!

Pe lângă blog, îţi aduce bani şi aface­rea. Ai început cu genţi, ai trecut la parfum… Pe câte paliere te-ai extins până acum şi ce urmează?

Există mai multe produse care sunt acum ”în aşteptare”. Dar pasul cu adevărat important în povestea Moon este… trecerea graniţelor ţării. Sunt foarte mândră şi emoţionată pentru ce urmează.

Familie, blog, business, teatru, şedinţe foto, interviuri… cum încap toate într-o zi?

Mă străduiesc să le împac pe toate. Sunt încă în plin proces de reorganizare a vieţii, proces care a început odată cu naşterea. Aproape în fiecare zi apar aspecte noi, care trebuie integrate în ecuaţie. Nu e simplu. Dar am ajutoare: mama mă ajută enorm cu Vlad, iar Radu, cu Vlad, cu Moon, cu fotografiile şi filmările pentru blog… cam cu toate. E un program haotic, nici o zi nu e la fel cu cealaltă. Un singur lucru rămâne constant: dorul de Vlad când nu sunt lângă el.

Există momente când clachezi?

Există şi astfel de momente, indiferent cât de stăpână pe situaţie mă simt. Căci aşa e viaţa, uneori îţi dă mai mult decât poţi duce. Când se întâmplă, am nevoie de câteva zile mai liniştite, într-o călătorie, ca să mă pot încărca şi să-mi regăsesc echilibrul.

Citește mai multe despre Dana Rogoz pe Libertatea.

Comentarii