În timp ce mulți tineri dau fuga la părinți cu prima ocazie când dau de greu, Lora a încercat să nu-și împovăreze mama. După ce a părăsit casa natală și s-a mutat în Capitală, artista omitea intenționat să-i spună mamei cât de greu îi este.

Mama mă simțea și venea ea spre mine când era cazul, dar întotdeauna m-a crescut puțin altfel. Adică nu am fost niciodată genul de copil la fusta mamei și am avut o perioadă în care am condamnat puțin genul ăsta de atitudine. Am crezut că e prea rece, dar, într-un fel, în domeniul ăsta în care activez, mi-a prins bine. Când am venit în București, eram sensibilă, prea sufletistă, prea credulă, mi-a fost greu, dar nu am vrut să mă întorc cu coada între picioare la mama. Și chiar mi-a fost greu, crede-mă”, ne-a povestit Lora, mărturisindu-ne că în cei 17 ani de când a plecat de acasă și-a sunat mama doar o singură dată pentru a se plânge.

„Mi s-a întâmplat într-o ultimă instanță să pun mâna pe telefon și să o sun pe mama și apoi am făcut versurile la piesa «Fii tu fata», tocmai din rușinea aia pe care am simțit-o atunci și pe care nu am mai vrut să o simt niciodată. Rușinea aia m-a făcut să muncesc mai mult, m-a făcut să mă duc în studio și să compun pentru alții. Foarte multă lume mă întreabă cum am reușit. A fost foarte lung drumul și a fost greu, dar foarte frumos, cu extraordinar de multe lecții, în urma cărora am tras concluzii foarte multe. Motivația care a venit din rușinea aia, de a cere mamei, m-a ajutat foarte mult”, a mai spus artista.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

Scria piese pentru 150 de euro

Acel telefon către mama ei a ambiționat-o și mai tare și, pentru că a simțit că a dezamăgit-o, Lora a făcut imposibilul să iasă la liman: „Am scris muzică pentru artiști. Am scris versuri. Luam și 150 de euro pe un text, dar mă ajuta să rezist. Mi-am dat seama că trebuie să-mi adaptez nevoile la portofel și, când m-am maturizat, am făcut la fel. În sensul că știu unde trebuie să muncesc mai mult ca să primesc mai mulți bani, să pot să-mi fac o anumită poftă sau să mă duc în vreo vacanță. Mi-am dat seama că oamenii cei mai bogați sunt cei care au cele mai puține nevoi”, ne-a mai spus Lora.

VIDEO: Robert Hanciarec

Citeşte şi:

Raluca Bădulescu lansează spectacolul de clubbing. „Voi purta un costum făcut din 300 de metri de aplicații cu cristale”

Cea mai înaltă clădire din lume și celebra Times Square, luminate în culorile României

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine