Mergi direct la conținut »
Oana Lis, despre căsnicia cu soțul ei . “Nu aş recomanda o relaţie cu diferenţă de vârstă mai mare de zece ani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Oana Lis, despre căsnicia cu soțul ei . “Nu aş recomanda o relaţie cu diferenţă de vârstă mai mare de zece ani”

Oana Lis, despre căsnicia cu soțul ei . “Nu aş recomanda o relaţie cu diferenţă de vârstă mai mare de zece ani”

Oana Lis și-a cunoscut soțul când avea doar 18 ani, iar de atunci a rămas alături de acesta, indiferent de problemele cu care s-au confruntat. “Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind”, ne-a declarat Oana în urmă cu ceva timp.

Oana a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre diferența prea mare dintre un bărbat și o femeie. „Eu ca psiholog sau ca prietenă, nu aş recomanda o relaţie cu diferenţă de vârstă mai mare de zece ani. Nu este greşit ce trăiesc cu Viorel, consider că aveam nevoie de el în viaţa mea şi observ la fetele tinere când ies în oraş, sunt mai multe cu bărbaţi mai în vârstă. Acum lumea este foarte deschisă, nu mai e ca înainte. Să stai pe termen lung, sunt diferenţe de vârstă, de program, e foarte greu. Are fiecare câte ceva de învăţat, dar este foarte greu”, a mărturisit Oana Lis,  în platoul emisiunii „Răi Da Buni”.

Sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009, după ce ea l-a cerut de bărbat pe fostul edil, aflat la a treia căsnicie. După alţi doi ani, Oana avea să fie cerută de soţie de Viorel, cu inel de logodnă, verighetă şi tot tacâmul, chiar în mijlocul unui magazin de bijuterii, în acelaşi an ea îmbrăcând şi rochia de mireasă.

Citește și

Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

Close
Închide
  Close