MENIU CAUTĂ

Omagiu adus DJ-ului Avicii. Clopotele unei biserici suedeze au bătut pe acordurile piesei ‘Wake me up’

Distribuie

Omagiu adus DJ-ului Avicii. Clopotele unei biserici suedeze au bătut pe acordurile piesei 'Wake me up', unul dintre cele mai cunoscute single-uri din repertoriul muzicianului care a murit pe 20 aprilie la vârsta de 28 de ani, informează Reuters.

Cântecul „Wake me up” a răsunat cu ajutorul clopotelor amplasate în turnul înalt de 80 de metri al Bisericii Oscar dintr-un cartier aflat în centrul oraşului Stockholm, unde DJ-ul Avicii, al cărui nume real a fost Tim Bergling, şi-a petrecut copilăria.

DJ-ul  suedez Avicii, pe numele său real Tim Bergling care a murit în oraşul Muscat, capital statului Oman declara în trecut că bea şi petrece prea mult. El suferea de pancreatită acută, boală care, pe fondul consumului de alcool, slăbeşte organismul. Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc afirmă că meseria şi mediul în care trăia DJ-ul  i-au grăbit sfârşitul, pentru că îl expuneau zilnic alcoolului, fapt ce a dus la un consum excesiv. Acestă formă de dependenţă de băutură se numeşte Alcoolism de Conjunctură.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Dana Războiu a fost profund marcată de pierderea tatălui său. „Era depresiv și a renunțat efectiv la viață”

 

 

Citește mai multe despre avicii, Biserica, dj și omagiu pe Libertatea.

Comentarii