Mergi direct la conținut »
La 75 de ani, Petre Geambașu merge la sală și nu concepe să se retragă din muzică! "Sunt în putere"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La 75 de ani, Petre Geambașu merge la sală și nu concepe să se retragă din muzică! "Sunt în putere"

La 75 de ani, Petre Geambașu merge la sală și nu concepe să se retragă din muzică! „Sunt în putere”

Unii abia așteaptă să iasă la pensie, să se retragă la țară și să-și crească nepoții. Nu și Petre Geambașu! Muzicianul are 75 de ani, dar spune că nu vrea să părăsească scena... mulți ani de acum înainte!

De Ana Maria Păsat,

Petre Geambașu e pe scenă de aproape 60 de ani. Și și-a propus să cânte “până la adânci bătrâneți”… Artistul spune că se simte în formă, iar vocea nu-i joacă feste. De aceea speră să mai stea vreme îndelungată printre cei care-i apreciază munca.

“Este un moment foarte fericit al vieții mele, dar și al carierei care a început în 1960 și continuă, slavă Domnului, și acum! Sunt un senior cu o activitate intensă, în putere. Vocea îmi merge. Și cred că mai aveți mult timp de-acum încolo să mă ascultați!”, a spus acesta recent, la Gala Seniorilor de cinci stele, în cadrul căreia a fost premiat pentru întreaga activitate.

Că nu poate sta fără să cânte o demonstrează și ultimul eveniment la care a participat – deși se afla în sală, ca spectator, nu a rezistat tentației și a urcat pe scenă pentru a cânta împreună cu baritonul Marius Nine celebra șantonetă “Cielito Lindo”!

Petre Geambașu a-nceput să cânte pe la 7 ani, când surorile mai mari l-au învățat melodiile pe care le cântau ele la cor. La 11 ani, a intrat în corul de copii al Radiodifuziunii, fiind selecționat ca solist încă de la prima audiție. La 16 ani, a primit de la sora sa cel mai frumos cadou, o chitară, iar de atunci s-a simțit, a spus el, “condamnat să cânte”.

Merge la sală de trei ori pe săptămână

Muzicianul e într-o formă excelentă și “dă vina” pentru asta pe sportul practicat cu religiozitate.

Ajung de trei ori pe săptămână la sală. Fac gimnastică”, ne-a mărturisit cântărețul de 75 de ani.

Foto credit: Ruslan Chetrosan


Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Close
Închide
  Close