Mergi direct la conținut »
Prima eliminare de la “Războinici”. Călin Novacescu a părăsit Exatlon
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima eliminare de la “Războinici”. Călin Novacescu a părăsit Exatlon

Prima eliminare de la “Războinici”. Călin Novacescu a părăsit Exatlon

Concurs sportiv sută la sută real și plin de surprize aseară la “Exatlon”, în unul dintre cele mai importante meciuri ale reality-ului, jocul pentru imunitate. Într-o formula nouă, după ce în echipa Faimoșilor și-a facut apariția o nouă concurentă, antrenorarea de fitness Roxana Vancea, acestia s-au redresat și au castigat pentru prima oara protectia in fata eliminarilor.

Puși în fața primului duel în acest sezon, Războinicii au avut de făcut o alegere dificila – pe cine să trimită acasă. Lupta pe traseul dificil, pentru a ramane in concurs, s-a dat intre Calin Novacescu, concurentul cu cel mai mic procentaj din saptamana, si Doru Mesesan, propus la duel de Ana Otvos, player of the week.

Deși lupta între cele două echipe a fost una strânsă, pe parcurusl jocului, diferența între acestea fiind de doar câteva puncte, spre finalul probei, Faimoșii s-au repliat și au castigat detasat, cu scorul de 10 la 7. Punctul decisiv, cel care a adus victoria Faimoșilor, a fost adjudecat de Cristi Pulhac.

Duelul dramatic si plin de adrenalina intre Călin Novacescu și Doru Mesesan, în lupta pentru protectia în fata eliminarii din concurs, s-a dat pe un traseu dificil, cu obstacole care i-au pus în dificultate pe cei doi Razboinici. Încurajați de pe margine de colegii din echipa, cei doi s-au îmbrățisat la fiecare start al cursei sportive. Desi nu au fost diferențe mari pe traseu între cei doi, Doru Mesesan a prins mai rapid tehnica de a arunca discurile la finalul probei. Momentul victoriei a adus cu sine și lacrimi, atat din partea celor doi concurenti care s-au luat in brate, cat si din partea coechipierilor, aflati pe margine si care nu isi puteau stapani lacrimile.

Citește și

Vizi Imre a ajuns să cânte pe stradă! Faima fostului finalist de la „Vocea României” s-a stins repede

 

Close
Închide
  Close