Mergi direct la conținut »
Prima imagine cu bebelușul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda. Ce frumoasă e Iris
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Prima imagine cu bebelușul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda. Ce frumoasă e Iris

Prima imagine cu bebelușul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda. Ce frumoasă e Iris

Gabriela Cristea a realizat primul pictorial cu familia, pentru revista VIVA!, la câteva săptămâni după ce a născut pentru a doua oară. Vedeta a povestit cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit din nou mamă.

„Experiența de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experiență nouă pentru care tu crezi că ești pregătit, dar, de fapt, niciodată nu ești suficient de pregătit. Iar experiența cu doi copii este una despre care aș putea să vorbesc cinci zile de aici înainte. Nu e ușor, e chiar destul de complicat, pentru că una plânge, cealaltă vrea de mâncare, una doarme, cealaltă vrea joacă, și așa mai departe, dar important este că, la sfârșitul zilei, ești foarte mulțumit când te duci și le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm și când, în sfârșit, ai timp pentru tine”, a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!

„Nu mai este chiar atât de complicat la al doilea copil, față de cum a fost la primul, pentru că mi-au dispărut temerile, mi-au dispărut multe dintre angoase (nu chiar toate, completează și Tavi). Iar ajunsul la spital când ai un copil nou-născut sau mititel face parte din cotidian. Nici răcelile și nici faptul că a făcut un pic de febră nu ne mai sperie atât de tare cât ne-au speriat prima dată la Victoria”, a mai adăugat ea.

Citește și

Ultima fotografie cu Răzvan Ciobanu înainte să moară. Era la Mamaia, îmbrăcat cu hainele pe care le purta când a avut accidentul

Close
Închide
  Close