Mergi direct la conținut »
Raluka, forțată să-și vândă prima mașină. „A trebuit să ne împrumutăm în toată Deva, ca să plătesc impozitul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Raluka, forțată să-și vândă prima mașină. „A trebuit să ne împrumutăm în toată Deva, ca să plătesc impozitul”

În adolescență, când a debutat în muzică, Raluka nu avea o situație financiară prea bună și a trebuit să facă sacrificii mari pentru carieră. De primul premiu câștigat spune că n-a putut să se bucure, pentru că a dat pe pere ce-a luat pe mere, cum se spune.

De Denisa Macovei,

Raluka, forțată să-și vândă prima mașină

Raluka este o fire sportivă

În urmă cu 11 ani, Raluka, 29 de ani, câștiga marele premiu al Festivalului Internațional de muzică ușoară George Grigoriu, premiu care consta într-o mașină în valoare de câteva mii de euro. Din păcate, nu s-a putut bucura de trofeu, situația financiară a familiei nepermițându-i s-o păstreze.

„Când am câștigat-o a trebuit să plătesc impozitul pe câștig, enorm pentru mine în momentul acela, a trebuit să ne împrumutăm în toată Deva ca să reușim să-l plătim. Iar după asta, ca să înapoiem banii, a trebuit s-o vând”, ne-a povestit Raluka, mărturisind că a apucat totuși să se bucure puțin de autoturismul câștigat.

„Eram prea mică pe atunci, nu aveam permis, dar m-a lăsat sora mea să o conduc un pic, pentru că o băteam la cap să mă ducă într-un loc unde să mă învețe”.

Raluka, forțată să-și vândă prima mașină

Raluka visează să devină milionară

Fericită, doar când va fi milionară

Acum, Raluka nu mai are problema banilor – pe lângă onorariile din concerte, are un venit în plus din casa de producție unde este asociată. Spune însă că îi lipsesc în continuare câteva „lucruri”, ca să fie pe deplin fericită: „Îmi lipsesc câteva milioane de euro și câteva hituri internaționale, dar în rest sunt foarte bine. Sunt acolo unde am visat”.


OPINIE / Guvernul impune o ”taxă ascunsă” în Sănătate pentru că nu mai are bani. Cum plătim de cinci ori pentru același lucru

Close
Închide
  Close