De Mirela Dinica,

Pasionată de experiențele culinare și de „cuisine française”, Ramona a învățat cum se montează o farfurie cu foie gras, chiar de la David Contant, un cunoscut bucatar chef francez, care lucrează de șapte ani în restaurantele din România.
Apoi, atât vedeta stabilita de 25 de ani în Italia, cât și invitații de la eveniment au servit preparate, care mai de care mai deosebite, adevărate experiențe culinare, precum: Cappuccino de legumes du jardin, Terrine de foie gras de canard aux beurre caramel sale Aubergine confite, Filet de perche, sauce aux aromates, roquette du jardin, Sorbet de mangue.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile