De Mirela Dinica,

Pasionată de experiențele culinare și de „cuisine française”, Ramona a învățat cum se montează o farfurie cu foie gras, chiar de la David Contant, un cunoscut bucatar chef francez, care lucrează de șapte ani în restaurantele din România.
Apoi, atât vedeta stabilita de 25 de ani în Italia, cât și invitații de la eveniment au servit preparate, care mai de care mai deosebite, adevărate experiențe culinare, precum: Cappuccino de legumes du jardin, Terrine de foie gras de canard aux beurre caramel sale Aubergine confite, Filet de perche, sauce aux aromates, roquette du jardin, Sorbet de mangue.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor