Mergi direct la conținut »
Răzvan Simion are datorii la întreținere. Fosta lui soție spune lucrurilor pe nume
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Simion are datorii la întreținere. Fosta lui soție spune lucrurilor pe nume

Răzvan Simion are datorii la întreținere. Fosta lui soție spune lucrurilor pe nume

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion are datorii la întreținere. Acesta și fosta sa parteneră de viață au fost dați în judecată de asociația de locatari.

De Dana Aramă,

Potrivit wowbiz.ro, Răzvan Simion și fosta sa soție, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociației de proprietari a unui bloc din Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei. În luna iunie, cei doi soți ar fi fost dați în judecată de vecini pentru restanțe la întreținere. Este vorba despre apartamentul în care cei doi au locuit înainte să divorțeze.
Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de televiziune, a afirmat, pentru aceeași sursă, că nu are de ce să fie chemată în judecată pentru apartamentul respectiv, care i-a rămas lui Răzvan Simion după partajul din urmă cu doi ani.
“În 2016, în momentul în care am divorțat, am făcut partaj, iar acel apartament i-a revenit fostului meu soț. La vremea respectivă, eu am renunțat la partea mea de proprietate pe acea locuința în favoarea lui.

Ce să vă spun, era achitat totul la zi, și impozite, și întreținere, și facturi. Altfel nu se putea face partajul. În concluzie, din clipa în care totul s-a terminat între noi și am făcut înțelegerea în fața avocaților pe baza bunurilor, e ca și cum aș fi vândut. Acum, nu mai am absolut nicio legătură cu trecutul. De aceea, vă spun clar că nu trebuie să fiu chemată în niciun fel de calitate în fața oamenilor legii.
Repet, din mai 2016, fostul meu soț figurează la Finanțe, sector 6, ca unic proprietar și sunt datoriile lui din punct de vedere legal. Adevărul este acesta și nu poate fi contestat de nimeni”, a declarat Diana Simion pentru wowbiz.ro.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion are în prezent are o relație cu cântăreața Lidia Buble. El a fost căsătorit foarte mulți ani cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Ianca și Tudor. Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a mutat la Timișoara, după separare, împreună cu cei doi copii.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. ”În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm”


 

Close
Închide
  Close