Mergi direct la conținut »
Reacție dură a Adrianei Bahmuțeanu.  "În ce țară civilizată Protecția Copilului se opune ca doi copii să fie duși la psiholog"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacție dură a Adrianei Bahmuțeanu. „În ce țară civilizată Protecția Copilului se opune ca doi copii să fie duși la psiholog”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj extrem de dur în mediul online. Aceasta este nemulțâumită de Protecția Copilului, care nu a aprobat ca băieții ei să facă terapie la psiholog.

De Dana Aramă,

Adriana Bahmuțeanu are doi copii, Maximus și Eduard. Băieții sunt rezultatul mariajului pe care Adriana Bahmuțeanu l-a avut cu omul de afaceri Silviu Prigoană. În urma procesului pe care l-a avut cu fostul ei partener de viață, Adriana Bahmuțeanu nu mai are dreptul să-i țină la ea acasă pe cei doi copii. Instanța de judecată a decis stabilirea domiciliului acestora la tată, așa cum ceruse Silviu Prigoană. Însă, custodia asupra celor doi copii rămâne în continuare comună.

Despre situația celor doi copii ai săi a comentat Adriana Bahmuțeanu într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook:

„Vă rog să îmi spuneți și mie în ce țară din lumea civilizată Protecția Copilului se opune, la cererea mamei, ca doi copii să fie duși la psiholog sau unde este nevoie pentru sănătatea lor.

Asta mi s-a întâmplat mie!!! După ce am depus un teanc de plângeri, sesizări și rugăminti, DGASPC Sector 5 a considerat că nu este necesar să ducem copiii la terapie!!! Mai multe detalii în orele următoare!!!”.

Citește și: Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Close
Închide
  Close