Iulia Vântur se detaşează total de povestea privind presupusa relaţia pe care ar fi avut-o cu Salman Khan şi spune cât se poate da apăsat că între ea şi actorul indian nu este mai mult decât o frumoasă prietenie.
S-a creat o adevărată telenovelă si nu am de gând să o alimentez. Totul e reinterpretabil. Cum să mă simt…eu stiu foarte bine care e viata mea, sunt multumită cu ea, nu mă mai afectează lucrurile astea. Salman e un om interesant, e un om bun, un om care-si merită pozitia pe care o are in momentul ăsta. E un profesionist. Am fost la un moment dat pe un platou de filmare si am văzut cum se filmează acolo. A fost o experientă interesantă si antrenantă. Suntem prieteni. Prieteni inseamnă prieteni, iubiti inseamnă altceva„, a declarat Iulia Vântur, pentru „Poveştiri adevărate”.
Declaraţia surprinzătoare a lui Vântur vine la scurt timp duăp ce Salma Khan s-a făcut că nu a auzit de blonda noastră, în timpul unui interviu.
Salman Khan a preferat să evite întrebarea reporterului, care l-a chestionat într-un interviu în legătură cu zvonurile legate de povestea de dragoste dintre el şi româncă, fentându-l tot cu o întrebare.
„Care Iulia? Poftim? Am tot citit mult despre asta, şi în afară de asta am şi auzit multe lucruri despre mine. Încă o dată, care Iulia?”, a fost răspunsul lui Salman.

Prietenia dintre Salman și Iulia a dus la o frumoasă poveste de dragoste?

Playboy-ul de India, Salman Khan (47 de ani), și Iulia Vântur (33 de ani) s-au văzut pentru prima dată în ianuarie 2011, pe când blonda se afla cu Marius Moga într-o vacanță în această țară. Încă de atunci, între blonda cu ochi albaștri și sex-simbolul de Bollywood a existat o chimie, înfiripându-se pe loc o frumoasă prietenie, care a sfidat granițele geografice.
Ajunsă în țară, vedeta noastră continua să țină legătura cu Salman prin mesaje pe telefon, Skype sau pe chat. Pe fondul acestei candide amiciții la distanță s-a derulat și despărțirea dintre Iulia și Marius. Blonda nu a încetat să comunice cu prietenul ei în tot acest timp și, după mai multe vizite la el, acum un an, cei doi au ajuns la concluzia că între ei sunt sentimente mai puternice.
Așa că, în 2012, Iulia și Salman au început să-și consume povestea de iubire, într-o discreție maximă, după cum a relatat presa indiană. Aceleaşi ziare din India scriau chiar că cei doi ar urma să se căsătorească. În ciuda acestor zvonuri însă, nici Iulia şi nici Salman nu au confirmat nimic din cele apărute până în prezent.
Citeşte şi:

Ad placeholder
  • IULIA VÂNTUR, SUBIECT ÎNCHIS pentru SALMAN KHAN! UITE CE A RĂSPUNS când a fost ÎNTREBAT despre ROMÂNCA NOASTRĂ
  • IULIA VÂNTUR, lovită de GHINION! Vezi ce a păţit!
2 milioane $ evaporați în afaceri cu lustre și tiruri! Românul care și-a făcut praf averea, toată țara îl cunoaște
PARTENERI - GSP.RO
2 milioane $ evaporați în afaceri cu lustre și tiruri! Românul care și-a făcut praf averea, toată țara îl cunoaște
Ce se întâmplă în familia patronului Hexi Pharma. Văduva lui Dan Condrea n-a avut pic de milă față de fiica și fosta soție
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce se întâmplă în familia patronului Hexi Pharma. Văduva lui Dan Condrea n-a avut pic de milă față de fiica și fosta soție
Horoscop 12 august 2020. Fecioarele redesenează strategii, se ocupă de planuri
HOROSCOP
Horoscop 12 august 2020. Fecioarele redesenează strategii, se ocupă de planuri
RECOMANDĂRI