De Remus Vlad,

Realizatorul TV este urmărit de ghinioane

E clar că Şerban Huidu nu e născut într-o zodie norocoasă. Pe 29 decembrie 2010, “cârcotaşul” s-a lovit la cap în timp ce se afla la schi într-o staţiune austriacă. La o lună după accidentul teribil, Anna Matei, soacra realizatorului TV, s-a stins din viaţă la numai 62 de ani. În 2008, şi soţia lui Şerban, Cristina, şi-a rupt clavicula, în urma unui accident pe o pârtie de schi în Italia.

Vlad Huidu, cu motocicleta în zid

În 2010, Vlad Huidu a suferit şi el un accident în timp ce se afla pe motocicleta lui Huidu, în pasajul Unirii din Bucureşti. Vlad a fost agăţat de un şofer care a schimbat banda de circulaţie fără să se asigure şi aruncat în zidul pasajului. El a stat o perioadă în spital, cu ruptură de ficat.

Socrul lui Şerban a lovit tot un Logan roşu, rănind două femei

14 aprilie 2012. În urmă cu două luni, Matei Vintilă, socrul lui Şerban, a fost şi el protagonistul unui accident rutier care s-a petrecut în comuna Mihăileşti (Giurgiu), similar cu cel în care a fost implicat şi ginerele său la sfârşitul anului trecut. De ce spunem similar? Pentru că fostul senator PSD se afla tot la volanul unui bolid, un Nissan, de data aceasta, iar victimele, culmea, tot într-un Logan şi tot roşu. În urma impactului, care s-ar fi produs, conform unor surse, tot într-o curbă şi tot din cauza vitezei cu care rula bolidul, două femei, Marinela R. (32 de ani) şi Ana B. (56 de ani), aflate în Dacie, au fost rănite şi transportate la spital. Ceilalţi doi pasageri din Logan, George R. (38 de ani), şoferul, şi încă un bărbat, au scăpat teferi. Se pare că fostul senator nu se va alege decât cu o contravenţie (permisul suspendat pe 90 de zile şi o amendă) întrucât victimele şi-au retras ieri plângerea pe care o depuseseră la începutul săptămânii trecute, cu doar câteva zile înainte ca termenul maxim (de 60 de zile) în care puteau face acest lucru să expire.

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur