MENIU CAUTĂ
18 Iun. 2012 17:45

Şoferii din familia lui Huidu sunt urmăriţi de blestem

Distribuie

«Cârcotaşul» a ucis cu bolidul său trei oameni

16 Octombrie 2011. O zi neagră pentru Şerban Huidu. În jurul prânzului, “cârcotaşul” se afla cu soţia lui, Cristina, cu bona şi cu cei doi copii în maşină, un Mercedes ML 350, şi se îndreptau spre Braşov. În dreptul localităţii Timişul de Sus, bolidul la volanul căruia se afla Şerban a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă şi a lovit frontal Loganul roşu care venea din faţă şi care circula regulamentar. Urmările au fost fatale pentru cei trei pasageri ai Loganului: Ştefan Lungu, şoferul Daciei, a murit pe loc, iar Magda Drăghici, femeia care se afla lângă conducător, pe locul din dreapta, s-a stins din viaţă la spital. După o oră de încercări, pompierii au reuşit să-l scoată dintre fiarele contorsionate ale maşinii pe pasagerul care se afla pe bancheta din spate, Ion Gârbiş, care a murit a doua zi la spital. Vedeta de televiziune este judecată de Tribunalul Braşov, iar primul termen va fi pe 21 iunie.

Realizatorul TV este urmărit de ghinioane

E clar că Şerban Huidu nu e născut într-o zodie norocoasă. Pe 29 decembrie 2010, ”cârcotaşul” s-a lovit la cap în timp ce se afla la schi într-o staţiune austriacă. La o lună după accidentul teribil, Anna Matei, soacra realizatorului TV, s-a stins din viaţă la numai 62 de ani. În 2008, şi soţia lui Şerban, Cristina, şi-a rupt clavicula, în urma unui accident pe o pârtie de schi în Italia.

Vlad Huidu, cu motocicleta în zid

În 2010, Vlad Huidu a suferit şi el un accident în timp ce se afla pe motocicleta lui Huidu, în pasajul Unirii din Bucureşti. Vlad a fost agăţat de un şofer care a schimbat banda de circulaţie fără să se asigure şi aruncat în zidul pasajului. El a stat o perioadă în spital, cu ruptură de ficat.

Socrul lui Şerban a lovit tot un Logan roşu, rănind două femei

14 aprilie 2012. În urmă cu două luni, Matei Vintilă, socrul lui Şerban, a fost şi el protagonistul unui accident rutier care s-a petrecut în comuna Mihăileşti (Giurgiu), similar cu cel în care a fost implicat şi ginerele său la sfârşitul anului trecut. De ce spunem similar? Pentru că fostul senator PSD se afla tot la volanul unui bolid, un Nissan, de data aceasta, iar victimele, culmea, tot într-un Logan şi tot roşu. În urma impactului, care s-ar fi produs, conform unor surse, tot într-o curbă şi tot din cauza vitezei cu care rula bolidul, două femei, Marinela R. (32 de ani) şi Ana B. (56 de ani), aflate în Dacie, au fost rănite şi transportate la spital. Ceilalţi doi pasageri din Logan, George R. (38 de ani), şoferul, şi încă un bărbat, au scăpat teferi. Se pare că fostul senator nu se va alege decât cu o contravenţie (permisul suspendat pe 90 de zile şi o amendă) întrucât victimele şi-au retras ieri plângerea pe care o depuseseră la începutul săptămânii trecute, cu doar câteva zile înainte ca termenul maxim (de 60 de zile) în care puteau face acest lucru să expire.

Citește mai multe despre Șerban Huidu pe Libertatea.

Comentarii