Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Solistul de origine italiană Ciro de Luca s-a căsătorit la Bran și a făcut o nuntă tradițională românească

Solistul de origine italiană Ciro de Luca s-a căsătorit la Bran și a făcut o nuntă tradițională românească

Nuntă mare în lumea muzicală! După 15 ani în relația cu Marilena, solistul Ciro de Luca și-a luat inima în dinți și a dus-o la altar.

De Florian Gheorghe,

Cântărețul napoletan și-a dorit o petrecere românească 100% pentru a-și uimi invitații veniți din toată Europa, iar pentru asta a ales un conac de la Bran, în inima țării. Și-a onorat invitații cu bucate autentice și muzică populară tradițională (Ansamblul Măgura Codlea, Relu Luca și Aurelian Temișan), mândru foc de țara în care a hotărât să se stabilească în urmă cu 20 de ani.

Ciro de Luca și Marilena s-au căsătorit după 15 ani de relație

Pentru eveniment, prietenul său, Aurelian Temișan a făcut naveta dus-întors 1400 km

Alături de Ciro (49 ani) și de Marilena au fost, grație unui efort admirabil, cel mai bun prieten al său, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, amândoi fiind prezenți la eveniment până dimineața, ca apoi să se reîntoarcă la București pentru a zbura la Timișoara, de unde, a doua zi s-au reîntors să vadă cu ochii lui ce s-a ales cu invitații după nunta în cauză. ”Ce prieten adevărat. A venit de la un botez pentru a fi alături de noi, au plecat la Timișoara pentru a onora un eveniment din familia sa, apoi a revenit alături de noi. Nu exista dovadă mai mare de prietenie și-i mulțumesc. Cum e cu verighetă? Foarte lejer, mă bucur că am făcut acest pas”, ne spune Ciro de Luca) care a lăsat o carieră de ofițer la Carabinieri (a absolvit Academia militară aplicația carabinieri și a activat 11 ani într-o brigadă) pentru o meserie la fel de palpitantă, scena muzicală.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 

Ciro de Luca s-a născut în Napoli și a fost 11 ani carabinier

Artistul născut la Napoli din tată italian și mamă româncă (Ialomița fiindu-i cunoscută din vacanțe, chiar dinainte de 89, căci venea aici în vacanțe), a fost remarcat și promovat de Enzo, vărul popularului actor italian Marcello Mastroianni în emisiunea acestuia de divertisment. În România a rămas după ce a fost concurent la Festivalul de muzică ușoară de la Amara, în 1999, fiind convins de Alexandru Arșinel. ”Au fost prezenți la nuntă prieteni din Franța, mama, venită din Italia, dar nu s-au speriat deloc atunci când s-a anunțat că am fost ”furat” eu, nu soția mea”, se amuză Ciro.

Close
Închide
  Close