Mergi direct la conținut »
Sophia Loren, la Cluj: «Aș juca într-un film al unui regizor român»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sophia Loren, la Cluj: «Aș juca într-un film al unui regizor român»

Sophia Loren, la Cluj: «Aș juca într-un film al unui regizor român»

Actrița italiană Sophia Loren a ajuns ieri la Cluj-Napoca, unde la participa la festivalul de film TIFF. Ea a susținut azi o conferință de presă în care a mărturisit că apreciază cinematografia românească.

De Mihai Bacalu,

Întrebată azi la Cluj-Napoca, ce părere are despre cinematograful românesc şi dacă ar lua în considerare să joace într-un film al unui regizor român, Sophia Loren a declarat că filmele româneşti sunt, câteodată, unele dintre cele mai bune, relevă Mediafax.

”Filmele româneşti le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cele mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune «da» unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenţie, pentru că vreau să fac ceva care mi se potriveşte, se potriveşte cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aş lua în considerare, orice actor se gândeşte la asta”, a spus actrița.

La sfârșitul conferinței, un italian cazat la hotelul în care a avut loc evenimentul a înşelat vigilenţa organizatorilor TIFF şi și-a făcut un selfie cu Sopfia Loren. Elio s-a refugiat apoi la recepţie, unde s-a lăudat în faţa angajatelor, despre marea sa realizare. ”O iubesc pe Sophia Loren”, ne-a mărturisit italianul, justificând gestul său curajos.

 

Sophia Loren va primi, sâmbătă, la gala de închidere a TIFF, Premiul pentru întreaga carieră, acesta urmând să îi fie înmânat de fotomodelul Mădălina Ghenea.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 27 mai – 5 iunie.

Close
Închide
  Close