MENIU CAUTĂ
13 Apr. 2018 14:33

Surpriza de care a avut parte Andreea Esca în avion. „Pansament peste rana mea”

Distribuie

Andreea Esca a avut parte de o surpriză foarte plăcută în timpul unui zbor cu avionul către Londra.

Andreea Esca, care este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandre Eram, a plecat la Londra.

Andrea Esca, care nu a intrat din prima la facultate, a avut parte de o surpriză din partea unor pasageri, care i-au cerut să facă poze și i-au spus păsurile lor.

„Sunt în W… spre Londra. O doamnă drăguță mă roagă să fac o fotografie cu băiețelul ei , care îmi oferă politicos și o bomboană cu lapte. Facem poză și ultima frază pe care mi-o spune este: Vă mulțumim pentru ce faceți pentru țara noastră!'.
 A venit că cel mai frumos compliment dar și că un pansament peste rană mea, că nu fac destul. Nu trec 5 minute și se apropie o altă doamnă să mă roage același lucru, pentru fiul ei.

Îmi spune că a fost într-un reportaj de la Știrile Protv acum niște vreme pe când lucra în Spania și că de doi ani s-a întors în țară, că-i era dor de acasă', și merge doar în vizită la fiica ei, care lucrează la Londra. Sunt fericită când aflu că a hotărât să revină în România ca și cum aș fi recuperat o prietenă.

Sunt fericită că România a recuperat un român. Și o întreb surâzătoare dacă acum îi este bine. Nu, ne omoară birocrația, tot felul de probleme, dar sunt cu ai mei…'. România, te iubesc!”, a povestit Andreea Esca.


Citește și: EXCLUSIV/Bogdan Munteanu, omul care știe tot ce se întâmplă cool în oraș. Fost politehnist, fost corporatist, acum promoter de underground


 

Comentarii