MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2018 10:20

VIDEO/ Tudor Chirilă a cerut publicului, în timpul unui concert, să semneze petiția ”fără penali în funcții publice”

Distribuie

Tudor Chirilă a cerut publicului, în timpul unui concert, să semneze petiția ”fără penali în funcții publice”. S-a întâmplat sâmbătă seara, la Europa FM - Live pe plajă.

Aflat alături de trupa sa, Vama, Tudor Chirilă a ținut un discurs realist și emoționant, despre ceea ce se întâmplă acum în România.

În opinia sa, nu plecarea din țară este soluția, ci trezirea conștiițelor de aici. Un prim pas ar putea fi semnarea petiției #fărăpenali. Concertul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Europa FM – Live pe plajă.

Actorii care strâng semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice’ au fost legitimați de polițiști, miercuri seară, 25 iulie, în centrul Bucureștiului. A fost ultima zi de campanie în stradă, acțiune în care s-au implicat peste 30 de actori, printre care Marius Manole, Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Mihai Călin, Dragoș Stemate, Natalie Ester.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți 'cei patru fantastici din Neos Voutzas'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii