MENIU CAUTĂ
22 Oct. 2018 21:17

Victor Slav, în ipostaze tandre împreună cu o blondă voluptoasă. Seamănă leit cu Bianca Drăgușanu

Distribuie

La aproape patru luni de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, mama fetiței lui, Victor Slav ar da semne că este hotărât să-și refacă viața sentimentală. Prezentatorul de la Kanal D a fost surprins în tandrețuri cu tânără domnișoară care seamănă cu Bianca Drăgușanu.

Blondă, voluptoasă și pusă pe distracție este tânăra care i-a dat târcoale lui Victor Slav. Prezentatorul de la Kanal D a petrecut împreună cu bunul său prieten Bogdan Vlădău, într-un club din Sibiu, unde a fost fermecat de formele unei animatoare care ar semăna cu Bianca Drăgușanu.

La un moment dat, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu a mai rezistat. Și-a dat frâu liber sentimentelor, fiind surpriuns în ipostaze tandre, scrie cancan.ro.

Fără inhibiții, blonda l-a sărutat pe obraz pe Victor Slav care a strâns-o în brațe. Apoi, prezentatorul de la Kanal D și focoasa blondină au petrecut până în zorii zilei în clubul de lux din Sibiu, notează sursa citată.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil, pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a sectorului 3. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo.

La doar câteva luni de la căsătorie, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat. Ulterior, aceștia au reluat în secret relația.

Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr plin de bani, Tristan Tate.

sursă foto: Facebook


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Pedofilul care se plimba nestingherit prin fața școlii l-a determinat pe avocatul Fesan din Bacău să propună un proiect de lege, inițiat apoi de deputata Bîzgan și votat luni în Senat!


 

Comentarii