Mergi direct la conținut »
VIDEO/Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la petrecerea VIVA! 20 de ani:” Ne-am asortat! Facem asta mereu chiar și fără să vorbim!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la petrecerea VIVA! 20 de ani:” Ne-am asortat! Facem asta mereu chiar și fără să vorbim!”

VIDEO/Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la petrecerea VIVA! 20 de ani:” Ne-am asortat! Facem asta mereu chiar și fără să vorbim!”

Unul dintre cele mai vânate vedete de la noi, Bianca Drăgușanu, nu avea cum să lipsească de la petrecerea Viva! 20 de ani. Blonda - care și-a schimbat culoarea părului într-o nuanță nordică - a venit însoțită de Alex Bodi. Amândoi au ales să poarte negru. S-au asortat și-au dezvăluit că fac asta de fiecare dată când ies împreună la un eveniment. 

De Denisa Macovei,

”De multe ori ne asortăm și ne potrivim chiar și fără să vorbim, a dezvăluit Bodi. ”Dar pentru astă seară am întrebat-o totuși ce culoare va alege, ca să mă pot adapta”, a mai spus acesta.

Bianca a purtat o rochie neagră de dantelă pe care și-a făcut-o singură. ”De șapte ani port numai rochii făcute de mine. ”

-Se întâmplă vreodată să nu-și placă felul în care s-a îmbrăcat Alex ?

_Nu, niciodată! El se îmbracă foarte bine întotdeauna, asta am apreciat la el. Și vorbește foarte corect gramatical, știe și patru limbi străine.

– Mai multe! – o corectează Bodi

Reporterul îi roagă – ținând cont că se află la o petrecere care aniversează 20 de ani de existență a revistei – să-și amintească de cum erau ei înșiși la respectiva vârstă.

Alex Bodi: Eram în Spania și, sincer, chiar munceam!

Bianca: Eu, la 20 de ani, visam să fiu la VIVA Party 20 de ani. Și pentru că sunt o femeie care face ce-și propune, iată-ma aici.

 

Close
Închide
  Close