De Ana Maria Păsat,

Cel mai titrat gimnast din România va avea 40 de ani când va concura, la ultima sa competiție din carieră, Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acesta își dorește nespus să câștige singura medalie de aur care-i lipsește din palmares. Și, pentru aceasta, trage tare la antrenamente și nu are timp de pierdut cu alte evenimente.

Câinele lui Marian Drăgulescu e campion la stricăciuni. I-a făcut dezastru gimnastului: două geci rupte, 3 tetiere de la mașină distruse

Totuși, Marian Drăgulescu s-ar ”antrena” pentru Olimpiadă și-n reality show-uri. A cochetat deja cu o astfel de experiență de emisiune-concurs, la care a participat împreună cu soția sa, Corina, și, spune el, i-a plăcut. Și ar accepta din nou o eventuală ofertă.

”Sunt concentrat la ce am de făcut, până în 2020. Am mult de lucru, în sală, antrenamente, cât și competiții majore. Printre picături, dacă există posibilitatea și timpul mă bag, de ce nu, la un nou show tv. E o experiență frumoasă, mai faci și altceva. E interesant, captivant. Îmi plac provocările”, a spus acesta pentru Libertatea.

I se învechesc costumele în șifonier

Gimnastul apucă rareori să îmbrace costumele elegante pe care le are. Dar îi place să le poarte, atunci când are ocazia.

”Am niște costume în dulap pe care dacă nu le folosesc se învechesc. Din când în când îmi place să mă îmbrac și elegant”, a spus acesta, cu ocazia Galei Alexandrion, unde s-a numărat printre campionii premiați.

Altfel, după ce-și va încheia cariera, Marian Drăgulescu se vede tot în gimnastică. ”După Tokyo poate voi fi antrenor, manager. Încă nu m-am gândit”, a adăugat acesta.

Foto: Dumitru ANGELESCU/ Video: Robert HANCIAREC


CITEȘTE ȘI: VIDEO / Schimb de generații! Fiul simpaticului Ionică din ”Liceenii”, pe scenă, celebrul lui tată, în public!


"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze