De Denisa Macovei,

Sylvia este mereu cu zâmbetul pe buze

Sylvia

Sylvia nu doar că s-a reprofilat, dar are de gând să amâne nunta și copilul până va reuși să se specializeze în noua meserie pe care și-a ales-o.

„Îmi doresc să fac un copil. Sper ca anul viitor să mă apuc și eu de treabă, dar momentan chiar am fost preocupată cu mine însămi și trebuia să mă repar pe mine ca să pot să încep un nou capitol în viața mea. Mă bucur foarte mult că am găsit ceva ce-mi place. Eu mă ghidez după propoziția asta „Găsește un scop pe care să-l slujești și apoi scopul te va sluji pe tine”. Eu am găsit scopul”, a declarat Sylvia pentru Libertatea.

sylvia-iubit-tanar-divort_8a976220eb_a324b160db.jpg

Sylvia s-a reprofilat și vrea să-și deschidă un cabinet psihologic

După ce a obținut o diplomă de la Ministerul Muncii, Sylvia s-a reprofilat de la muzică la psihologie. Prin urmare, cântareața se gândește tot mai mult la ideea de a-și deschide un cabinet de consiliere personală. „Eu acum am dreptul legal să-mi deschid un cabinet și să am consultații, să practic această consiliere de dezvoltare personală, însă este o responsabilitate extraordinar de mare, căci nu pot să spun că după un curs pot să fac consiliere, dar într-o bună zi mi-ar plăcea să am un curs al meu, care să reprezinte experiența mea, însă trebuie să mai experimentez”, ne-a mai declarat artista.

CITEȘTE ȘI: Sylvia a căzut în patima tarotului

FOTO: Dumitru Angelescu

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult