Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Oana Sârbu și-a pus fiul să vadă filmul „Liceenii”. Cum a reacționat băiatul: „După un sfert de oră a fugit în camera lui”
Entertainment Libertatea > Entertainment > VIDEO/ Oana Sârbu și-a pus fiul să vadă filmul „Liceenii”. Cum a reacționat băiatul: „După un sfert de oră a fugit în camera lui”

VIDEO/ Oana Sârbu și-a pus fiul să vadă filmul „Liceenii”. Cum a reacționat băiatul: „După un sfert de oră a fugit în camera lui”

La ani distanță de când Dana din “Liceenii” era model pentru fetele din generația sa, Oana Sârbu, actrița care a interpretat îndrăgitul personaj, a vrut să îi arate fiului său filmul care a făcut-o celebră. Puștiul de zece ani n-a fost însă prea încântat!

De Ana Maria Păsat,

În anul 1986, povestea de dragoste a doi elevi de clasa a X-a, Dana Vasilescu (Oana Sârbu) și Mihai Marinescu (Ștefan Bănică jr) din filmul “Liceenii”, fascina milioane de adolescenți, iar pelicula a reprezentat un adevărat succes al cinematografiei românești. Generații întregi s-au inspirat din film, iar adidasii cei albi purtati de personajele principale erau la mare căutare.

La mai bine de 33 de ani distanță, Oana Sârbu, interpreta Danei, devenită acum mamă, a vrut să-i arate fiului său, Alexandru, în vârstă de 10 ani, pelicula care i-a asigurat celebritatea. Reacția băiatului său a fost însă suprinzătoare…

“Acum câteva zile s-a difuzat filmul pe un post TV. L-am chemat să se uite, dar nu a rezistat mai mult de un sfert de oră. A fugit în camera lui să se joace cu lego”, a mărturisit artista pentru Libertatea.

Au umplut pereții cu medalii

Oana Sârbu nu a vrut însă să-și forțeze băiatul să facă ceva ce nu părea să-l atragă.

“Nu vreau să-l oblig.. Desigur, mami e o artistă pentru el, un exemplu și din punctul ăsta de vedere. Dar nu vreau să incomodez dezvoltarea personalității lui”, a adăugat aceasta. Artista a mai dezvăluit că fiul său ia deja o mulțime de premii și trofee, fiind campion la schi: “Și el ia premii, trofee. Și el ia medalii, la schi, de exemplu. Și mami ia medalii și premii. Și avem un perete unde le etalăm pe toate… Mami nu e cu nimic mai presus ca el decât prin experiențele acumulate. Și încerc să fiu o mamă-prietenă”.

Se consideră îndărătnică

Altfel, Oana Sârbu a mărturisit că are câteva defecte pe care încearcă să le îndrepte:

“Dacă ar fi să contez pe ceva, pot spune că m-am bazat mereu pe intuiție, sennsibilitate și loialitate. Am un fel de cinste pentru a face lucrurile corect. Defecte am foarte multe. De exemplu, sunt îndărătnică, însă mai am timp să șlefuiesc acest lucru, nici până acum nu am reușit. Sunt ușor impulsivă… Se întâmplă, câteodată, ca o calitate să-ți fie și defect. A fi devotat, sincer, cinstit poate fi un lucru rău sau nu atât de bine apreciat la un moment dat și să devină ceva ce să fie considerat un lucru foarte greu accesibil în lumea modernă”.


CITEȘTE ȘI:

Bianca Andreescu, noua stea a tenisului mondial. Jucătoarea cu origini românești, lăudată de presa internațională după succesul de la Indian Wells

Close
Închide
  Close