Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Irina Rimes face școală cu ajutorul televizorului. Caută documentare potrivite pentru dezvoltarea personală
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Irina Rimes face școală cu ajutorul televizorului. Caută documentare potrivite pentru dezvoltarea personală

VIDEO/ Irina Rimes face școală cu ajutorul televizorului. Caută documentare potrivite pentru dezvoltarea personală

Dezvoltarea personală, pe care se bate monedă de ani buni, a captat și atenția Irinei Rimes. După o perioadă lungă în care viața ei s-a redus doar la muzică, interpreta de 27 de ani din Republica Moldova a decis să aloce timp și altor preocupări, unele care să-i hrănească mintea și curiozitatea.

De Denisa Macovei,

Irina Rimes face școală cu ajutorul televizorului

Dintre cărți, cursuri și televiziune, Irina a ales ultima variantă ca metodă prin care să învețe lucruri noi. Ea a stabilit ca în fiecare zi să urmărească măcar un documentar, pe diverse teme.

„Am acasă un cont la un canal plătit cu filme și seriale, plătesc acolo lunar, sunt client fidel și am tot felul de seriale preferate. Cele mai multe dintre ele sunt documentare. Fac parte din dezvoltarea personală. Le trec în agendă, că nu e ca și cum fac asta în timpul liber. De exemplu, trebuie neapărat să mă uit în fiecare seară la un episod din «Explained» (n.r. – documentar pe diverse teme sociale)”, ne-a spus Irina Rimes.

Irina Rimes face școală cu ajutorul televizorului

Face nopți albe la seriale

Când are ceva mai mult timp liber, Irina trece de la documentare la serialele la modă. A luat microbul și recunoaște că uneori pierde mult timp cu ochii lipiți de micul ecran: „Mi se întâmplă să mă uit la seriale ore întregi. Am făcut asta cu «Urzeala tronurilor». Uneori, mă prinde un subiect foarte tare și pentru că nu prea am timp și nici răbdare să fac mai des lucrul ăsta, mă uit într-o noapte și aia e”.

VIDEO: Dumitru Angelescu


Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută

Close
Închide
  Close