MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2010 10:29

Video | Vezi super-clipul Jimmy Dub – “Monday”

Distribuie

Cântăreţul Jimmy Dub a lansat primul videoclip din carierea sa la piesa “Monday”. Regia clipului este semnată de nimeni altul decât Iulian Moga şi prezintă povestea inedită a unor tineri aflaţi la o întâlnire tip speed-dating.

Jimmy Dub a distrat întreaga echipă pe platourile de filmare oferind la fiecare dublă un mic spectacol, deşi atât artistul cât şi dansatorii săi filmaseră timp de peste 12 ore. |Monday este o piesa lansată încă din februarie şi care s-a impus în topurile radio abia acum o lună. Atât eu cât şi echipa mea am crezut foarte tare în piesă şi am avut un feedback extraordinar online – de aici şi până la a se impune pe radio a mai fost doar un pas. Sunt foarte încântat de videoclip, a ieşit chiar mai bine decât îmi imaginam (râde)'.

Jimmy Dub îi invită pe toţi cei care vizionează clipul să lase comentarii pe profilele oficiale de youtube dar şi pe site-ul său www.jimmydub.ro şi pe pagina de Facebook. De asemenea puteţi să vă spuneţi opinia despre această piesă şi pe Libertatea.ro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii