Mergi direct la conținut »
VIDEO/Oldies but goldies! Corina Chiriac ”a inaugurat” Strada Speranței în Vama Veche
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Oldies but goldies! Corina Chiriac ”a inaugurat” Strada Speranței în Vama Veche

VIDEO/Oldies but goldies! Corina Chiriac ”a inaugurat” Strada Speranței în Vama Veche

Weekendul trecut, doamna muzicii ușoare românești, Corina Chiriac, a făcut show printre vamaioți.

De Denisa Macovei,

Cu tema „Discoteca”, a fost pariul unui proprietar de local din Vama Veche cu noua generație. Dacă ”a prins” la Electric Castle, de ce n-ar face furori și printre vamaioți?

Pariul a fost câștigat, turiștii din Vama au fost în delir pe piesele Corinei. La ”Strada Speranței” a cântat toată lumea!

Corina Chiriac a făcut show printre vamaioți Corina Chiriac a făcut show printre vamaioți

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe a anilor ’70 și ’80 a demonstrat că piesele sale nu au vârstă dovadă succesul de care s-a bucurat în stațiunea nonconformismului. Cine ar fi crezut că tocmai publicul din Vama Veche va cânta cât va putea de tare piese consacrate precum „Strada speranței”, ”Opriți timpul”, ”Deschide fereastra”, ”Și ieri și azi și mâine” sau alte hit-uri consacrate ale Corinei Chiriac?

Ei bine vamaioții au demonstrat încă o dată că pentru ei nu există limite, nici măcar din punct de vedere muzical. Așa se face că sâmbătă seara, terasa unde a avut loc recitalul a devenit neîncăpătoare, așa că oamenii au stat chiar și pe faleză, în picioare, doar să o poată privi pe artistă și să cânte cu ea.

Corina Chiriac a făcut show printre vamaioți

Corina Chiriac a făcut show printre vamaioți, pe care i-a invitat la dans alături de ea

La cei aproape 70 de ani, Corina Chiriac a demonstrat că are o condiție fizică de invidiat. În afara faptului că a cântat live minute în șir și a făcut duete cu cei prezenți la recital, artista  i-a luat și la dans. Vamaioții fie s-au ridicat de la mese, fie au venit de pe stradă și au încins o adevărată horă în jurul ei. Chiar dacă a fredonat piese care erau de un real succes în urmă cu 40 de ani, îndrăgita artistă a fost pe placul publicului, culmea.

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

A fost minunat, extraordinar, neașteptat de bine. Mi-a făcut mare plăcere să cânt acolo, înconjurată de mulți oameni minunați, ne-a declarat respectabila artistă și realizatoare de televiziune, care compară spectacolul său cu experiența trăită la Electric Castle, unde a cântat câteva melodii anul trecut.

Imediat după recitalul din Vamă, Corina a dat curs unei alte invitații,  în stațiunea Mamaia, total diferită, dar unde a încărcat audiența cu aceeași energie pozitivă și stare de bine, reușind ca și în Vama Veche, să-i ridice de la mese chiar și pe cei mai fitoși spectatori.

VIDEO: Facebook

CITEȘTE ȘI:

 VIDEO/ Cristina Spătar a dat de greu de când a intrat în afaceri. “E un stres continuu, nu dorm noaptea”

Close
Închide
  Close