Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Vladimir Drăghia, amendat de jandarmi în fața Ateneului: "M-au luat de mână și m-au tras". Ce spune Jandarmeria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Vladimir Drăghia, amendat de jandarmi în fața Ateneului: "M-au luat de mână și m-au tras". Ce spune Jandarmeria

VIDEO/ Vladimir Drăghia, amendat de jandarmi în fața Ateneului: „M-au luat de mână și m-au tras”. Ce spune Jandarmeria

Actorul de 32 de ani susține că a fost bruscat de jandarmi, ba chiar i s-au rupt hainele, în timpul protestului din fața Ateneului Român, în timpul ceremoniei de preluare a președinției Consiliului UE. De partea cealaltă, jandarmii susțin că Drăghia a fost cel agresiv și a fost amendat cu 200 de lei.

„Eram acolo, voiam să traversez, să mă ia nevasta cu maşina, şi (n.r. – jandarmii) m-au luat de mână, m-au tras. Am zis: Domle, trebuie doar să mă ia nevasta cu maşina din stradă. Mi-a spus că nu am voie”, susține Vladimir Drăghia.

Jandarmii l-au acuzat pe Vladimir că i-ar fi înjurat. „Credeţi că vă crede cineva când spuneţi asta? Eu mergeam pe stradă. Cine vede că mi-aţi rupt asta. Cu ce vă deranjam? Am spus: Domle, sunteţi nebuni, de ce trageţi aşa de mine?”, a răspuns Drăghia.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a spus că vedeta a primit o amendă de 200 de lei pentru „adresarea de injurii forţelor de ordine”, conform Mediafax.ro.


Citește și:

VIDEO | Bolnavul de sub oraș. RADET se îndatorează cu doi euro pe secundă! Are o gaură în vistierie de 1 miliard de euro

 

Close
Închide
  Close