Între 31 august și începutul zilei de 1 septembrie, etapă a hărniciei, a datoriilor de serviciu, poate mai multe decât în alte dăți, ce trebuie să fie rezolvate. Posibile discuții pe teme de muncă (program, atribuții, orar, termene de predare), efort de reglementare a unui regim de muncă, în indiferent ce tip de raportare (angajare, colaborare, participare temporară), în condiții cât mai corecte și adecvate.

Preocupări legate de starea de sănătate care, într-o primă etapă, pot fi generate de disfuncții gastrice sau, în funcție de organul afectat, mai pot impune un regim alimentar specific respectivei tulburări.

Între 1 septembrie, după ora 02:08′, și începutul zilei de 3 septembrie, efort de a se purta cât mai rezervat și cât mai diplomatic în eventualele întâlniri cu parteneri de afaceri, de proiect ori pe fondul unui conflict ce se desfășoară în instanță.

Între 3 septembrie, după ora 02:35′, și zorii zilei de 5 septembrie, sentiment, mai mult sau mai puțin justificat, care trebuie raportat atent la context și la specificul evoluției unor relații care au la bază un interes material și care îi pot sugera unui nativ că este trădat sau manipulat.

Între 5 septembrie, după ora 05:08′, și 6 septembrie, unor persoane le pot parveni informații, invitații și ocazii de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării în varii contexte, pentru care trebuie să facă diligențele necesare. Sfârșitul săptămânii se poate asocia cu o ipostază socială, de imagine sau de autoritate și responsabilitate care poate reprezenta, pentru unii, un pas pe calea consolidării unui parcurs profesional iar pentru alții asumarea unor posturi publice care îi va obliga să accepte niște rigori ce pot apărea ca o constrângere sau o limitare a libertății lor de mișcare și afirmare. Pentru cei care își doresc o carieră, asta însă nu va reprezenta un motiv să renunțe sau să ezite.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat