Nimeni nu poate garanta că nu va mai ninge, ploile vor reprezenta mereu un risc, iar termometrele nu vor fi prietenoase în fiecare zi. Un lucru este clar însă, primăvara este deja aici, așa că a venit momentul să faci și tu câteva schimbări ca să fii pregătită din toate punctele de vedere pentru acest anotimp, atât în casa ta, cât și în rutina zilnică.

6 schimbări pe care trebuie să le faci în primele zile din această primăvară:

  1. Un refresh în garderoba ta

Primul lucru care se va schimba odată cu noul anotimp va fi garderoba ta, care trebuie să primească un aer proaspăt. Pentru că este un moment al tranziției, poți păstra din vestimentația de iarnă elemente precum cizmele înalte, peste genunchi, eșarfele și puloverele elegante. De asemenea, poți adăuga fuste lungi, sacouri și paltoane mai subțiri, dar și câteva dintre perechile de jeans mai deschise la culoare, pe care le-ai evitat în perioada de iarnă. Nu în ultimul rând, o schimbare de anotimp poate însemna și o reîmprospătare a garderobei cu noi piese de îmbrăcăminte pe care să le aduci în completarea celor la care nu ești dispusă să renunți.

  1. Pune la punct balconul

Zilele sunt mai lungi acum, soarele va fi din ce în ce mai prietenos, așa că este păcat să nu profiți de balconul tău odată cu trecerea sezonului rece din an, mai ales dacă îl ai în continuare deschis. În primul rând, spală balconul rapid, adu-ți florile preferate și fă-ți un mic spațiu de relaxare, cu două scaune și o măsuță de cafea. Pentru serile calde sau zilele libere din weekend poate fi spațiul perfect să te bucuri de liniște.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

  1. Pregătește mașina pentru sezonul cald

Indiferent ce mașină ai, iarna va fi mereu un sezon destul de dificil. Odată cu venirea primăverii primele lucruri pe care trebuie să îl faci este să îți speli bine mașina, să verifici uleiul și să pregătești cauciucurile de vară sau all-season pentru schimbare. Nu te grăbi să scapi imediat de cauciucurile de iarnă, pentru că încă mai există riscul ca în următoarea lună să te trezești cu ninsori mai puțin așteptate.

  1. Planurile de vacanță

Dacă îți place să călătorești, acum este ultimul moment în care îți mai poți planifica o vacanță mai lungă și extravagantă. Multe dintre ofertele pentru zboruri la distanțe mari au fost în primele luni ale anului, așa că trebuie să vânezi rapid alte oportunități. Este mereu mai ieftin să îți planifici o vacanță cu jumătate de an înainte, decât să lași totul pe ultima clipă.

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
Recomandări

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis

  1. Scapă de toate lucrurile inutile din casă

De multe ori, în timpul iernii vei aduna multe lucruri în casă care se vor dovedi mai apoi inutile. Echipamentele de pârtie, lopata pentru zăpadă, lanțurile pentru mașină și multe alte lucruri de acest fel tind să ocupe mult spațiu în casă, așa că dacă ai un subsol ar fi indicat să le depozitezi acolo. Gândește-te care sunt lucrurile voluminoase pe care nu le vei mai folosi în următoarele 10 luni și eliberează spațiul din locuință.

  1. Dacă vrei să renovezi, acum este momentul potrivit

Acum că se apropie căldura, este momentul perfect să te apuci de renovare în locuință, dacă aveai așa ceva în plan. Dacă ai de gând să faci o scurtă zugrăveală a casei, va fi mult mai comod să o planifici în această perioadă din an. Ia însă în calcul faptul că multe firme de zugravi vor fi ocupate în următoarele luni, motiv pentru care va trebui să ai răbdare până vei găsi pe cineva disponibil.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: TijanaM

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze