MENIU CAUTĂ

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Nu reușesc să îmi găsesc o prietenă și nu înțeleg de ce”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

Numele meu e Marius și am 23 ani. Am și eu o problemă… Până la vârsta de 22 de ani nu mi-ai găsit nici o prietenă și, la 22 de ani, am stat cu o fată, dar a durat relația doar șase luni și s-a terminat pentru că nu a mai mers și, oricât am încercat să îmi găsesc o altă prietenă, nu am reușit și nu înțeleg de ce. Am umblat după o fată 10 luni și tot nu am primit vreo șansă și nu înțeleg de ce, pentru că nu am făcut nimic greșit din ce știu eu – m-am purtat frumos cu ea, dar am trecut peste că nu avea rost. A apărut o altă fată recent, pe care o cunosc de ceva timp și mi-am luat rămas bun de la ea pentru că plec în Germania și când am luat-o în brațe, am simțit ceva și a fost ceva frumos. Am mai ieșit cu ea în oraș și încercam să mă aproprii de ea și o luam de mână și simțeam exact ce am simțit când am ținut-o în brațe, dar nu înțeleg de ce tot evita subiectul și, acum, când i-am spus că îmi place de ea și că vreau să fiu cu ea, nu a zis nimic și nici nu mi-a acordat o șansă și nu știu de ce. De fiecare dată când încerc să mă aproprii de o fată, sunt respins și nu înțeleg de ce.

 

Adela răspunde:

 

Dragă Marius,

 

Știi ce spune aproape orice femeie, atunci când o întrebi cum își imaginează iubitul ideal? ”Inteligent și cu simțul umorului”. Tu nu mi-ai dat niciun indiciu referitor la tine, nu am cum să ghicesc ce anume le-ar putea face să fugă de tine doar din cele câteva rânduri pe care mi le-ai trimis. Însă, dacă te ții de ce ți-am spus mai sus, nu ai cum să dai greș. Calea cea mai sigură către inima unei femei este să o faci să râdă. Învață, pur și simplu, să devii atât de simpatic, încât să fii irezistibil. Cum faci asta? Educă-ți gândurile, să fie cât mai pozitive. Citește multe bancuri și învață-le pe cele mai rafinate – femeilor nu le plac glumele grosolane. Fă-le complimente. Și îți mai spun un secret: cu cât te încrâncenezi mai tare că nu-ți găsești prietenă, cu atât fug toate de tine. Femeile au un al șaselea simț prin care detectează un bărbat disperat și – cu toate că și ele sunt, de multe ori, disperate – nu doresc să fie cu tine. Dar dacă tu ești centrat asupra ta și asupra preocupărilor tale, devii magnetic pentru ele. Un ultim secret: femeilor le place să fie ascultate atunci când vorbesc, privite cu atenție atunci când se mișcă. Dacă reușești să faci unele gesturi prin care să dovedești aceasta, aproape orice femeie va deveni sensibilă la tine.

 

Comentarii