Mergi direct la conținut »
Aventuri iberice în Spania și Portugalia. Circuit de 13 zile cu 899 euro! (PUBLICITATE)

Din Madrid la Barcelona, și din Porto la Lisabona, un tur complex al Spaniei și Portugaliei îți dezvăluie cele mai pitorești peisaje, o mulțime de comori iberice și plaje idilice de la însorita Mediterană. Pornește pe urmele regilor, în ritm de fado, spre orașele cu iz medieval dominate de catedrale și castele fabuloase!

Europa Travel îți propune un circuit de excepție prin cele mai de seamă locuri din Peninsula Iberică, ce beneficiază acum de ofertă Early Booking pentru plecările din 02.08 și 14.09, la tariful de 899 euro! Dacă rezervi călătoria în Spania și Portugalia până la 24 mai, primești un Bonus în valoare de 103 euro, ce constă în excursii opționale la Sintra și Toledo.  În plus, ai posibilitatea să descoperi opțional Gibraltar, teritoriul britanic ce desparte Mediterana de Oceanul Atlantic.

Spania, țara conquistadorilor și a sangriei

Madridul se află în topul celor mai rafinate orașe din Europa, iar acest lucru poate fi observat cel mai bine în Puerta del Sol, piața principală ce este dominată de Statuia Regelui Carlos al III lea și de „El Oso y El Madrono”. Capitala Spaniei înseamnă artă, astfel că nu poți rata Muzeul Prado, unul dintre cele mai prestigioase din lume. Impresionanta colecție de artefacte este compusă din peste 9000 de tablouri semnate de pictori precum Rembrandt, Botticelli, Caravaggio, Diego Velázquez sau Francisco Goya.

Dintre monumentele ce nu pot fi ratate în Madrid, se numără și Palatul Regal, aflat aproape de Plaza Espana, fiind renumit pentru cele 2000 de camere somptuoase realizate pentru Regele Felipe al-V-lea.

Oraș legat de numele celebrului pictor, El Greco, Toledo poate fi descoperi opțional, începând cu centrul vechi și piața meșterilor armurieri, parte din patrimoniul UNESCO. Continuă călătoria spre Segovia, orașul de reședință al Regelui Henri IV, cu scurte popasuri în El Escorial – mănăstirea fortificată de la poalele Munților Sierra de Guadarrama, și Vale de los Caidos – impresionantul monument comemorativ al „eroilor și martirilor Cruciadei”.

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment
Recomandări

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment

În cadrul circuitului de la Europa Travel, vei putea explora și cea mai mare regiune spaniolă, Andaluzia. Destinație expriesivă prin arhitectură, cu atmosferă medievală și peisaje pitorești încântătoare, Andaluzia adăpostește o seamă de monumente de patrimoniu UNESCO. Cordoba este cel mai bun exemplu în acest sens, dat fiind faptul că aici se află Mezquita –Marea Moschee, un exemplu rafinat al arhitecturii islamice-spaniole, ridicată în secolul al X lea.

De asemenea, Sevilla găzduiește un alt monument de patrimoniu – mormântul navigatorului Cristofor Columb din marea Catedrală a orașului. Fă turul orașului Granada și descoperă aici Complexul Alhambra din care fac parte Palatul și grădinile Generalife, Palatul Carol V și Fortăreața Alcazaba.

Claudia Ghițulescu a avut un șoc când a aflat cu cine a înșelat-o soțul ei. Amanta are doar 20 de ani
Recomandări

Claudia Ghițulescu a avut un șoc când a aflat cu cine a înșelat-o soțul ei. Amanta are doar 20 de ani

Nu poți pleca din Spania până nu vizitezi Valencia, orașul situat între istorie și modernitate, unde se află Complexul Artelor și Științelor, urmând apoi să ai parte de relaxare în Costa Brava, regiunea artiștilor din provincia Girona.

Portugalia, țara descoperitorilor și a muzicii fado

Însorita Portugalia este o destinație fascinantă prin peisaje, obiceiuri și arhitectură, gazduind un număr impresionant de obiective de patrimoniu. Circuitul de la Europa Travel îți descoperă, în prima parte, Porto – orașul de pe malul râului Duoro, unde este produs celebrul vin de Porto (din soiul de struguri Touriga Francesa). Bate la pas centrul istoric parte din UNESCO, dominat de Catedrală Se do Porto, bijuterie a stilului romanic unde și-a primit botezul Prințul Henry Navigatorul.

În Lisabona, una dintre puținele capitale europene ce se mândresc cu un mix armonios între cultură și istorie, vei putea vizita cartierele boeme Alfama și Belem, dar și piețe pline de culoare și tradiție. Străzile sale în pantă sunt dominate de vile cu fațade din faianță azulejo, iar din localurile tradiționale se aud piesele fatidice ale stilului muzical fado, unic în lume.

Anca Serea rupe tăcerea și le răspunde celor care spun că e sectantă: ''Sunt de religie...'
Recomandări

Anca Serea rupe tăcerea și le răspunde celor care spun că e sectantă: ''Sunt de religie...'

Apreciate ca fiind simbolurile orașului: Mănăstirea Jeronimos și Turnul Belem, nu pot fi ratate, mai ales dacă ești pasionat de istorie. Din Lisabona poți face o excursie opțională la Sintra, orașul regal recunoscut în lume pentru Palacio da Pena – un palat unic prin arhitectură: combinație între stilul maur cu cel romanic și influențe indiene.

Circuitul îți mai descoperă și alte orașe încântătoare ale Portugaliei, precum Coimbra, unde se află una dintre cele mai vechi Universități Europene, Batalha ce găzduiește impresionanta Mănăstire dominicană Santa Maria da Vitoria și Fatima, orașul strâns legat de apariția Fecioarei, fiind cel mai important loc de pelerinaj din țară.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Spania-Portugalia & Gibraltar – tarif: 899 euro/persoana, 12 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*, transport avion, transferuri si tururi conform programului, ghid local, asistenta turistica. *Bonus in valoare de 103 euro, constand in excursii optionale la: Sintra si Toledo, valabil pana la 24 mai! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

 
 
Close
Închide