Ingrediente: 100 g zahăr pudră, 100 g unt, 100 g lapte praf, 100 g nucă de cocos.
Preparare: Se amestecă untul cu zahărul pudră, cu o lingură, până se încorporează, apoi se adaugă treptat laptele praf şi, în final, circa 70 g de nucă de cocos. Se ia din compoziţia formată câte o bucăţică, i se dă formă rotundă şi apoi se rostogoleşte prin nuca de cocos rămasă. Opţional se pot adăuga la mijloc câte o alună sau o arahidă. Se pot servi imediat ce sunt gata, iar cele rămase pot fi păstrate într-un bol cu capac, la frigider, chiar şi o săptămână.

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_cc2093a4ff661368840d774e01ac39ed.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_594347af3ed147575f3cc2251898239c.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_59caf7c98f57004cb51c1deb49f2e91c.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_47b94d176d628093f50ff43599365af4.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_ac15b326ae29eba8f94500cdb4590735.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_50ea38e57f14d140614cbded7f158138.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_1bba9a5791d038a7bc632832ebd8db95.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_830fcec5367a9788166eaac2cc4ad930.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.