MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2016 22:52

Cum să scapi de durerea de cap în două minute

Distribuie

Bărbatul a urcat un filmuleţ cu indicaţii în acest sens pe YouTube, iar metoda lui a ajuns virală pe Internet, în scurt timp. În prezent, aproape 2 milioane de oameni au urmărit filmuleţul şi mulţi afirmă în comentarii că metoda lui Wawrzyszko chiar funcţionează!

Spune adio migrenelor

Tot ceea ce face Wawrzyszko în acest filmuleţ e să întrebe, de mai multe ori ”Unde e localizată durerea ta de cap?”, ”Ce culoare are durerea ta de cap?”, ”Ce formă are durerea ta de cap?”. Cu toate că nu explică exact despre ce e vorba, la finalul întrebărilor el este sigur că durerea de cap a celui care priveşte, ţine deja de domeniul trecutului. Dacă durerea de cap nu trece, el spune că e cazul să mai urmărim încă o dată filmuleţul şi să răspundem sincer la întrebările pe care el le adresează.

Kamil K. Wawrzyszko spune că nu are pregătire profesională de medic sau de terapeut, dar că a ajutat de-a lungul timpului foarte multe persoane să scape de migrene şi chiar de alte probleme de sănătate. Iar mulţi utilizatori de YouTube par să îi dea dreptate.

Vezi VIDEO pe unica.ro

Comentarii