Mergi direct la conținut »
Descoperă obiectivele simbol ale Chinei, în Marele Tur de 9 zile (PUBLICITATE)

Când spui China îți vin în minte numeroase imagini: de la la Orașul Interzis din Beijing, construcția gigantică a lumii - Marele Zid Chinezesc, cea mai mare armată de teracotă din X’Ian și până la zgârie norii din Shanghai... Dincolo de aceste obiective devenite deja simboluri internaționale, Regatul Înfloritor se laudă cu multe alte atracții turistice pe care merită să le descoperi.

Vizitează cele mai interesante locuri din China în Marele Tur de 9 zile, de la Europa Travel, și profită de reducerea de 35% din tariful standard de la 1299 euro/persoană, valabilă pentru rezervări până la 25 aprilie, în limita locurilor disponibile.

Beijing, metropola care te vrăjește

Itinerariul propus de Europa Travel îți aduce în plin plan Beijing, capitala cu 20 mil. de locuitori unde istoria milenară se întrepătrunde cu modernismul. Pekin se mândrește cu numai puțin de 7 obiective din patrimoniu UNESCO, motiv pentru care se află pe listele cu locuri obligatoriu de văzut într-o viață.

Vei începe descoperirea Capitalei Nordului cu o vizită la Templul Cerului, unul dintre cele mai importante complexe de clădiri taoiste, unde Împărații Dinastiilor Ming și Qing se rugau pentru recolte bune la Altarul Circular, dispus pe 3 niveluri și decorat cu dragoni sculptați.

Emblema Beijingului este Orașul Interzis unde vei pătrunde imediat după ce vezi Piața Tian’anmen, cea mai mare piață din lume unde au loc cele mai importante ceremonii naționale, fiind centrul puterii politice. Palatul Imperial este un important complex arhitectural unde au avut reședința 24 de Împărați, ce dispune de circa 9000 de camere și altare cu pavilioane din aur pline de sculpturi din marmură. Accesul oamenilor de rând nu a fost permis secole la rând, abia în anul 1949 Orașul Interzis a fost deschis publicului. De atunci a devenit cea mai vizitată locație a capitalei, peste 15 milioane de turiști ajungând aici în fiecare an.

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România
Recomandări

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România

Excursia la Marele Zid Chinezesc este punctul culminant al circuitului, un monument colosal construit în decursul a 2000 de ani cu scopul de a apăra granițele țării împotriva atacurilor popoarelor nomade. Cel mai zid lung de pe pământ și singurul despre care se spune că s-ar observa din spațiu, face parte din patrimoniul mondial UNESCO și se află pe lista cu cele 7 noi minuni ale lumii.

Un alt reper turistic al Chinei este complexul de Morminte Ming unde odihnesc 13 Împărați al Dinastiei Ming. Pornește pe Calea Sacră ce îți descoperă monumentele funerare realizate după principiile Feng Shui, cu porți pline de inscripții și statui din marmură ce înfățișează cele 12 animale din ciclul zodiacal chinezesc.

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client
Recomandări

Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Circuitul continuă cu vizita la Palatul de Vară, reședința celor 24 de Împărați ai Dinastiei Ming și Qin, unde te poți relaxa în cele mai frumoase grădini imperiale sau, opțional, poți face o croazieră pe Lacul Kunming.

XIan și Shanghai, destinații de neratat!

În ultima parte a călătoriei vei putea vizita orașul XIan și metropola Shanghai, unde vei avea ocazia să pătrunzi în lumea tradițiilor, iar apoi să faci trecerea spre modernitate și cosmopolitism.

Cea mai mare descoperire arheologică a secolului XX, Armata de Teracotă din XIan nu putea fi ratată din turul tău. Mausoleul Împăratului Qin Shi Huang era păzit de o armată compusă din circa 8000 de soldați în mărime naturală, cai și păsări de diverse dimensiuni, toate pentru a-l păzi pe Împăratul care se temea de moarte.

În Shanghai vei putea descoperi cea mai futuristă față a Chinei pe bulevardele largi pline de zgârie nori moderni. Opțional, poți urca în Pearl Tower pentru vederi panoramice asupra metropolei. Turul orașului Shaghai îți descoperă și câteva simboluri chinezești precum Templul de Jad Buddha sau Grădinile Yuyuan, recunoscută pentru cele 30 de pavilioane aurite.

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO
Recomandări

Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea în mașina de serviciu. VIDEO

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Circuit Marele Tur al Chineitarif: 839 euro/persoana, 9 zile (3 nopti in Beijing, 1 noapte tren ruta Beijing-XIan, 1 noapte in XIan, 2 nopti in Shanghai) cazare cu mic dejun si alte mese la hoteluri de 3*, transport avion, tururi si excursii conform programului, ghid local, asistenta turistica. *Reducere 35% din tariful standard de 1299 euro – pentru plecarea din 28 mai, valabil pana la 25 aprilie. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 
 
Close
Închide
  Close