MENIU CAUTĂ

Descoperirea partenerului perfect este un calcul matematic

Distribuie

O femeie matematician din Australia susţine că descoperirea partenerului perfect este rezultatul unui calcul matematic complex. Astfel, persoanele singure au şanse mai mari să-şi găsească marea dragoste după ce au avut relaţii cu minimum 12 potenţial parteneri.

0-176652-10593909.jpg

Clio Cresswell, de la Universitatea din Sydney spune, în urma unei analize matematice complexe, că 75% dintre persoanele care caută marea dragoste au şanse reale să îşi găsească un partener potrivit şi să rămână alături de acesta.

„Suntem atât de obişnuiţi să spunem «el este acela», dar avem o şansă de izbândă atât de mică, cu o rată a divorţurilor atât de mare în multe locuri. Dar, chiar şi aşa, într-o lume în care ne întâlnim cu atât de mulţi oameni, 12 este o cifră validă”, a declarat Clio Cresswell.

Potrivit calculului matematic al lui Cresswell, persoanele singure ar trebui să aibă cel puţin 12 relaţii romantice, care nu trebuie să includă neapărat contactul fizic, pentru a-şi îmbunătăţi considerabil şansele de a găsi partenerul perfect.

Cresswell, care este şi autoarea unei cărţi intitulate „Matematica şi Sexul”, spune că teoria sa îşi propune să facă mai raţional procesul de îndrăgostire.

Comentarii