MENIU CAUTĂ

Din dragoste de mamă și din inima naturii – ce produse sunt sigure pentru mamă și copil

Distribuie

Natura a lăsat ca sarcina să fie o continuă dezvoltare preț de 40 de săptămâni. Se presupune că acesta este și timpul necesar pentru ca viitoarea mamă să se ocupe de toate cele necesare pentru marele moment. Răgaz suficient pentru ea pentru a se obișnui cu noul statut și pentru a învața că trebuie să îi ofere tot ce e mai bun.

Din inima naturii, din grija mamei care excelează în a-şi proteja copilul, produsele bio sunt implicite în această alianță, a mamei și copilului. Fac echipă bună cu preocuparea mamei pentru cei doi, pentru sănătatea și starea de bine a celor doi și pot fi folosite cu succes atât pe timp de sarcina, cât și după, chiar și în perioadele de alăptare.

Bio, definiția sănătății mamei și copilului

Mai mult ca oricând în perioada sarcinii și în mod special pentru bebeluș, produsele bio sunt de mare interes. Pentru acele mame care din responsabilitatea înțeleasă, față de ele însele, față de copilul ce urmează să apară pe lume, față de natură și tot ce poate ea oferi, se îndreaptă spre acele tipuri de produse ce au o rețetă sigură. Asta înseamnă să se ferească de substanțe toxice și de expunerea la acestea.

Poate chiar și dintre cele mai banale lucruri, există o constantă grijă față de cum sunt produse. Un biberon trebuie foarte bine ales, pentru a nu conține bisfenol, o substanță ce se regăsește în cele mai multe dintre sticlele de plastic. O cremă pentru a preveni iritațiile scutecului ar trebui aleasă din categoria celor care nu conțin parfum, dar mai ales coloranți, conservanți sau parabeni. Acestea sunt printre puținele exemple în favoarea produselor bio, de interes pentru o mamă.

Vitamix.ro, sursă de sănătate și alegeri inspirate

Teama mamelor se amplifică cu atât mai mult cu cât în jurul lor, cel mai la îndemână, pare să fie gama de produse obișnuite. Ei bine, magazinul online VitaMIX dispune de tot ce este necesar și este sursă sigură, la îndemână, pentru tot ce înseamnă produse bio dedicate mamei și copilului ei.

Nicicând bogăția naturii nu a fost mai ușor de regăsit. Produsele naturiste găsite aici sunt de o varietate mai mult decât mulţumitoare. Astfel, o viitoare mamă, în primii săi pași de a descoperi asftel de produse benefice și sigure, va putea să își procure pas cu pas, cele necesare fiecărei etape prin care trece. Ba chiar există și o secțiune special dedicată acestora, mama și copilul, ce include: de la ulei ecologic pentru bebeluș, ceai de lactaţie și vitamine, până la săpun sau creme pentru copii, geluri de spălare, tot ce ține de îngrijire.

Dacă natura așa a dictat, ca o femeie să parcurgă pași de definire în a deveni mamă, tot natura oferă și manierele potrivite pentru a o ajuta, în a-și îngriji copilul cum este mai sănătos și sigur. Există o întreagă industrie a produselor pentru copii; însă dacă acolo sunt mereu și riscuri și șanse de a dezvolta sensibilităţi și reacții, în cazul produselor bio mamele pot fi sigure că au la îndemână o soluție a naturii.

Comentarii