MENIU CAUTĂ
01 Ian. 2018 17:45

VIDEO/ „Uranissima”, ediție specială de Anul Nou. Previziuni despre evenimentele economice din 2018

Distribuie

Întâlnirea live a Uraniei pe Facebook, care trebuia să aibă loc pe 31 decembrie, s-a transformat într-o emisiune înregistrată, cu prilejul Anului Nou, care este difuzată de Libertatea.ro pe 1 ianuarie 2018. 

Urmăriți o ediție specială a emisiunii „Uranissima”, prezentată de Urania. În partea a doua a emisiunii, previziuni despre evenimentele economice din 2018.

„Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania care îți spune totul despre cum îți influențează planetele zodia. În fiecare duminică, Urania îți va spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

„Emisiunea este mult mai lungă și mai bogată în sugestii, informații și provocări de cât a fost până acum în 21 de ani. Este vorba despre un nou proiect care presupune o abordare lejeră și necenzurată de la factorul timp, ceea ce pentru mine este o minune”, spune Urania, despre emisiunea „Uranissima”, pe care o prezintă şi care este difuzată în exclusivitate pe Libertatea.ro.

Vezi și: 

VIDEO/ Uranissima, ediție specială de Anul Nou. Ce aduce nou 2018 față de 2017

VIDEO/ „Uranissima”, ediție specială de Anul Nou. Planetele care ne vor influența în 2018

Citește mai multe despre Urania și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii