Horoscop 10 februarie 2020 – Berbec:

Incerci să ascunzi, poate și față de tine, faptul că aștepți soluții de la altcineva. Poate că parțial, ai dreptate, pentru că cei la care te gândești au mai multă experiență.

Horoscop 10 februarie – Taur:

Este o zi cu influențe diverse, dar asta înseamnă că îți revine ție mare parte din responsabilitatea alegerilor pe care le vei face. Ceea ce vei alege, îți va colora ziua.

Horoscop 10 februarie – Gemeni:

Nu îți este pe plac să suporți limitări, mai ales din partea celor apropiați, dar știi că sunt normale sau ar trebui să începi să înveți acest lucru.

Horoscop 10 februarie – Rac:

Ți se potrivește îndemnul la cumințenie cu care vine această zi, dar asta nu înseamnă că și cei din jur simt același lucru și ar trebui să facă ce faci tu. 

Horoscop 10 februarie – Leu:

Ai nevoie de armonie în anturaj, dar aceasta nu apare de la sine, trebuie construită pas cu pas, zi de zi. Poți începe astăzi, cu gesturile și cuvintele frumoase de care ești capabil.

Horoscop 10 februarie – Fecioară:

S-ar putea să fie prea rigide anumite păreri după care te ghidezi când judeci partenerii de orice fel, în special pe cel de cuplu.

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”
Recomandări

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”

 

Horoscop 10 februarie – Balanță:

Este posibil să ai impresia că ți se ascund multe, mai ales în mediul de la serviciu, dar este doar o impresie pe care ar fi mai bine să o ignori.

Horoscop 10 februarie – Scorpion:

Poți face multe lucruri bune astăzi, trebuie doar să vrei să înțelegi care sunt nevoile reale ale celor dragi. Dacă nu le cunoști, nu e târziu să începi să le cercetezi.

Horoscop 10 februarie – Săgetător:

Poți face un pas și mai departe pe drumul înțelegerii menirii tale pe acest pământ, înțelegând de ce nu ai cum să judeci pe nimeni și nici alții nu te pot judeca pe tine.

Horoscop 10 februarie – Capricorn:

Te vezi nevoit să te apuci de reconstruit anumite relații importante pentru evoluția ta profesională. Sunt relații pe care le-ai stricat, crezând că nu vei mai avea nevoie de ele.

Horoscop 10 februarie – Vărsător:

Ai de gând să te îndepărtezi de anumite persoane care ți-au dovedit că nu te cunosc, nu te înțeleg și nici nu sunt interesate să facă acest lucru.

Horoscop 10 februarie – Pești:

Ar fi bine să observi mai mult și să exprimi mai puțin din ce îți trece prin cap. Ai putea fi surprins de profunzimea unor observații, dacă nu te grăbești să le exprimi.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 08 – 14 februarie 2020. Venus intră în zodia Berbecului. Lună Plină în zodia Leului | VIDEO URANISSIMA

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie