Horoscop 12 martie 2019 – Berbec:
Ești dornic să te ocupi de casă, de familie, de amenajarea spațiului pentru a asigura o atmosferă frumoasă, caldă, care să te ajute să te revigorezi.

Horoscop 12 martie 2019 – Taur:
Îți este mult mai ușor să îți concretizezi intențiile bune, mai ales pe cele legate de persoanele apropiate. Faptele vorbesc mai bine decât vorbele.

Horoscop 12 martie 2019 – Gemeni:
Poate că nu vei reuși să controlezi anumite situații, dar vei înțelege rapid că nici nu e nevoie. Sunt situații prea complexe, despre care nu știi mare lucru.

Horoscop 12 martie 2019 – Rac:
Ai spor în tot ce faci, în special în ceea ce planifici să oferi prietenilor sau altor apropiați. Vei avea și rețineri, temeri sau o jenă oarecare, dar poți trece peste toate.

Horoscop 12 martie 2019 – Leu:
Descoperi surse nebănuite de automotivare care te vor ajuta să faci eforturi speciale, în beneficiul celor pe care îi iubești sau al celor pe care dorești să îi protejezi.

Horoscop 12 martie 2019 – Fecioară:
Te bucuri de un sprijin real din partea unui grup sau al unui prieten care face cât un grup de unul singur. Este bine să apreciezi orice gest de bunăvoință făcut față de tine.

Horoscop 12 martie 2019 – Balanță:
Ești într-o dispoziție generoasă întreaga zi. Unii dintre apropiați vor spune că abia acum ești tu însuți, așa cum te cunosc ei, alții se vor bucura, alături de tine.

Horoscop 12 martie 2019c – Scorpion:
Ai de lucru, din nou, cu partea sentimentală a vieții, poate și pentru că ai cam neglijat-o. Vrei să te iubească doar cei pe care ești tu de acord să îi iubești.

Horoscop 12 martie 2019 – Săgetător:
Faci ordine în casă, în spațiul care te înconjoară pentru că ordine creează un climat special, foarte potrivit pentru munca eficientă.

Horoscop 12 martie 2019 – Capricorn:
Vei avea ocazia de a afla care sunt nevoile reale ale celor dragi, ascultând ce au să îți spună. Dincolo de cuvinte sunt sentimentele care vă apropie.

Horoscop 12 martie 2019 – Vărsător:
Există riscul să îți tulburi singur liniștea din casă sau din familie, prin gândurile negre, fără bază, cărora le vei acorda o atenție nemeritată.

Horoscop 12 martie 2019 – Pești:
Ii poți molipsi și pe cei din jur cu dispoziția ta senină și generoasă, chiar dacă nu îți propui acest lucru. Ai resurse interioare pe care nici tu nu le cunoști prea bine.

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși
HOROSCOP

Horoscop 19 februarie 2020. Racii încep să viseze cu ochii închiși