MENIU CAUTĂ

Horoscop, duminică, 14 ianuarie 2018. Taurii sunt recompensați pentru orice efort constructiv pe care acceptă să-l facă

Distribuie

Horoscop 14 ianuarie 2018. Taurii sunt recompensați pentru orice efort constructiv pe care acceptă să-l facă

Horoscop 14 ianuarie 2018 - Berbec

Este o zi care te invită la sinceritate, care te va ajuta să scoți la lumină partea cea mai luminoasă a ființei tale, aceea care le asigură și celor din jur, dar și ție clipe frumoase și pline de armonie.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Taur

Vei fi recompensat pentru orice efort constructiv pe care accepți să îl faci astăzi, iar răsplata va veni imediat, în diverse forme, de la buna înțelegere cu ceilalți la pacea ta sufletească.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Gemeni

Acum vezi ce înseamnă să fii bun și descoperi cum poți face acest lucru mereu. Buna dispoziție este întotdeauna molipsitoare, știi asta din experiență.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Rac

Ai șansa de a da la o parte multe dintre iluziile care te împiedicau să vezi clar lucrurile. Astfel, vei înțelege și cum anume te sabotezi singur.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Leu

Un plus de bunăvoință va genera o reacție în lanț, la fel și proasta dispoziție, indiferent cât de justificată o consideri tu. Alegerea îți aparține.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Fecioară

O alegere foarte bună, astăzi, ar fi să petreci mai mult timp în familie sau în mediul intim, tu cu gândurile tale, ca să îți regăsești liniștea.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Balanță                                                                           

Ești foarte atent la mesajele celor din apropiere, rostite sau nu, ca să te adaptezi din mers. Poate că le dai prea multă importanță și ar fi bine să temperezi această pornire.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Scorpion

Generezi un stres inutil, prin selecția drastică pe care o faci în anturajul apropiat. Erorile sunt la ordinea zilei și va trece destul de mult timp până le vei putea repara.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Săgetător

Dispoziția ta generoasă îți va face ziua mai frumoasă. Va trebui să îi protejezi însă pe cei din jur de dorința ta de a le face ordine în viață.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai nevoie de inspirație, de gânduri și de idei noi, care să îți permită să faci o nouă evaluare a propriei vieți și, poate, să-ți asumi o serie de erori regretabile.

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Vărsător

Un prieten adevărat te poate ajuta mai mult decât crezi, prin simplul fapt că îți va spune ce ai cu adevărat nevoie să auzi, nu ceea ce îți face plăcere să auzi…

Horoscop 14 ianuarie 2018 – Pești

Ești tentat să iei măsuri dure împotriva celor care nu au înțeles ce loc ocupă în viața ta și ce obligații derivă din această poziționare. Poți rezista tentației, dacă înțelegi că nu are nici un rost.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână.

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii