MENIU CAUTĂ

Horoscop, marți, 20 martie 2018. Peștii vor să-și îmbunătățească viața și acordă mai multă importanță resurselor financiare

Distribuie

Horoscop 20 martie 2018. Peștii vor să-și îmbunătățească viața și acordă mai multă importanță resurselor financiare

Horoscop 20 martie 2018 - Berbec

Se poate spune că, pentru tine, ziua de astăzi este specială, prin faptul că vei simți că revii la viață, îți revine dorința de a acționa neabătut și de a obține rezultate imediate.

Horoscop 20 martie 2018 – Taur

Începe să se facă lumină în relațiile cele mai complicate și, cu această ocazie, vei descoperi și care sunt cele mai bune soluții pentru a le îmbunătăți.

Horoscop 20 martie 2018 – Gemeni

Grupul de prieteni și de rude este din ce în ce mai interesant, unii vin cu propuneri îndrăznețe, alții își exprimă interesul pentru ele. Iar tu descoperi că ai o viață deloc plictisitoare.

Horoscop 20 martie 2018 – Rac

Este posibil să crească numărul solicitărilor la serviciu și, odată ce se întâmplă asta, să îți rămână mai puțin timp pentru familie, deși cei dragi au mare nevoie de tine.

Horoscop 20 martie 2018 – Leu

Îți revine curajul de a privi în față problemele, indiferent de complexitatea lor. Este posibil să simți și o revigorare generală, începând de astăzi.

Horoscop 20 martie 2018 – Fecioară

Este o zi pe care, cel mai probabil, o vei ține minte un timp, deoarece îți vine inima la loc și îți poți recăpăta liniștea sufletească în legătură cu unele dintre problemele urgente.

 Horoscop 20 martie 2018 – Balanță

Se conturează noi posibilități de colaborare, asociere sau parteneriat, de pe urma cărora vei avea beneficii în perioada următoare.

Horoscop 20 martie 2018 – Scorpion

Te implici mai mult în muncă și rezultatele se văd imediat – în primul rând, printr-o mai bună organizare și o mai precisă repartizare a resurselor.

Horoscop 20 martie 2018 – Săgetător

Tot ce este legat de copii, de activitățile din timpul liber, dar și de ceea ce te pasionează îți ocupă timpul. Acestea vor fi principalele preocupări în perioada următoare.

Horoscop 20 martie 2018 – Capricorn

Relația cu familia se poate inflama din nou, deși credeai că vremurile tulburi s-au încheiat și te poți bucura de mai multă pace.

Horoscop 20 martie 2018 – Vărsător

Începi să acorzi mai multă atenție anturajului apropiat, care te și atrage din ce în ce mai mult. Prietenii speciali aflați la distanță vor trece în planul secund.

Horoscop 20 martie 2018 – Pești

Te interesează resursele de orice fel, în special cele financiare. Ești decis să faci tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți viața, pe toate planurile.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii