Mergi direct la conținut »
Horoscop 24 august 2019. Se anunță o zi presărată cu momente tensionate pentru Taur
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop 24 august 2019. Se anunță o zi presărată cu momente tensionate pentru Taur

Horoscop 24 august 2019. Se anunță o zi presărată cu momente tensionate pentru Taur

Horoscop 24 august 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 24 august 2019Berbec:

S-ar putea să ți se pară cam intensă ziua de astăzi, în special în discuțiile cu cei de la serviciu sau cu persoanele care ar trebui să te ajute la anumite treburi de zi cu zi.

Horoscop 24 august 2019 – Taur:

Se anunță o zi presărată cu momente tensionate, dar și cu bucurii pe măsură, mai ales în relațiile cu cei dragi. Efortul necesar, pentru ca lucrurile să evolueze frumos, îți revine ție.

Horoscop 24 august 2019Gemeni:

Este nevoie de tine în familie și nu te poți sustrage, chiar dacă ai vrea neapărat. Este important să participi la problemele lor, chiar și indirect, doar prin discuții.

Horoscop 24 august 2019Rac:

O deplasare aparent obișnuită se poate transforma în altceva, de exemplu într-o ocazie neprețuită de a clarifica o anumită problemă delicată cu o rudă sau un prieten.

Horoscop 24 august 2019Leu:

Este necesar un efort de imaginație ca să poți privi în viitor și să înțelegi că evoluția ta profesională depinde doar de tine, de ceea ce ești dispus să faci și ce nu.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Horoscop 24 august 2019Fecioară:

Ești într-o formă bună, dispoziția este la fel, dar te pot tulbura anumite situații, mai ales cele care pot amenința buna ta imagine, pe plan profesional.

Horoscop 24 august 2019Balanță:

Sunt posibile surprize frumoase din partea unor persoane necunoscute, pe care te vei bucura să le cunoști acum sau a unor vechi prieteni care te redescoperă.

Horoscop 24 august 2019Scorpion:

Poate fi o zi deosebit de agreabilă, dacă alegi să o petreci împreună cu partenerul de cuplu sau o altă persoană specială din viața ta.

Horoscop 24 august 2019Săgetător:

Te bucuri de o atenție specială din partea unui grup care așteaptă multe de la tine, de la cuvinte inspirate la gesturi frumoase care să le servească drept exemplu.

Horoscop 24 august 2019Capricorn:

Calvarul unui chirurg român pregătit în Franța și Belgia după ce a revenit în România
Recomandări

Calvarul unui chirurg român pregătit în Franța și Belgia după ce a revenit în România

Vei avea ocazia de a face o descoperire legată de un proiect de viitor, de o persoană de la care așteptai multe realizări.

Horoscop 24 august 2019Vărsător:

Poate fi un moment potrivit pentru a face amenajări interioare, pentru a spori confortul în interior, dar și pentru o mai bună organizare a spațiului.

Horoscop 24 august 2019Pești:

Ai putea trăi momente frumoase alături de partenerul de cuplu sau o altă persoană cu care ai o relație de lungă durată. E un fel de renaștere, redescoperire.

Close
Închide
  Close