MENIU CAUTĂ

Horoscop, miercuri, 27 iunie 2018. Capricornii se trezesc cu restricții financiare

Distribuie

Horoscop 27 iunie 2018. Capricornii se trezesc cu restricții financiare

Horoscop 27 iunie 2018 - Berbec

Astăzi debutează o perioadă dificilă, mai ales pentru relațiile cu prietenii și rudele. Este indicat să fii corect cu toată lumea, în orice situație, ca să ai parte de cât mai puține probleme.

Horoscop 27 iunie 2018 – Taur

Începând de astăzi, vei păși într-o zonă periculoasă pentru evoluția ta profesională și pentru relația cu membrii familiei. Ar fi de dorit să păstrezi măsura în toate.

Horoscop 27 iunie 2018 – Gemeni

Accesul la persoane bine informate și capabile să te sprijine va deveni o adevărată provocare în perioada următoare. Ai nevoie de foarte multă diplomație, în orice situație.

Horoscop 27 iunie 2018 – Rac

Te poate cuprinde o dorință greu de controlat de a-ți asigura, cu orice preț, accesul la anumite resurse, fără de care consideri că viitorul nu va fi așa cum ți-l dorești.

Horoscop 27 iunie 2018 – Leu

Relațiile importante – de la simple asocieri la parteneriate sau colaborări – intră într-o perioadă de revizuire. Este bine să fii înarmat cu răbdare și să ai mintea limpede mereu.

Horoscop 27 iunie 2018 – Fecioară

Pot începe să apară complicații la locul de muncă sau să revină anumite probleme de sănătate, nerezolvate la timp. Va trebui să te ocupi de toate acestea, cu maximă seriozitate.

Horoscop 27 iunie 2018 – Balanță

Este important să știi că în perioada următoare relațiile cu cei dragi vor deveni mai complicate decât le știi tu și poate chiar dincolo de limita suportabilității tale.

Horoscop 27 iunie 2018 – Scorpion

Relațiile cu cei din familie vor deveni din ce în ce mai complicate, iar cauza principală are legătură cu tine, cu dorința ta de a se face totul așa cum crezi tu de cuviință.

Horoscop 27 iunie 2018 – Săgetător

Accesul la informații de un anumit fel, relațiile cu anturajul apropiat, dar și deplasările pot deveni o sursă de probleme, în perioada următoare.

Horoscop 27 iunie 2018 – Capricorn

Este posibil să înceapă să apară semnale negative legate de resursele financiare de care ai nevoie și să ți se impună anumite restricții.

Horoscop 27 iunie 2018 – Vărsător

Te poate cuprinde o revoltă deosebit de păguboasă, care să te determine să iei cele mai proaste decizii și să faci lucruri total nerecomandate.

Horoscop 27 iunie 2018 – Pești

Se poate spune că vei face, în perioada următoare, pași importanți înainte pe drumul eliberării de multe dintre problemele care te-au ținut prizonier mult timp.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii