MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2018 21:00

Horoscop, joi, 28 iunie 2018. Berbecii au o zi destul de complicată

Distribuie

Horoscop 28 iunie 2018. Berbecii au o zi destul de complicată

Horoscop 28 iunie 2018 - Berbec

Este o zi deosebit de complicată, din cauza intensității unor trăiri legate în special de păstrarea unui loc de muncă și de relațiile cu oamenii de acolo.

Horoscop 28 iunie 2018 – Taur

Vrei, nu vrei, privești spre viitor și ce vezi acolo nu îți este deloc pe plac, poate și pentru că nu ai proiectat nimic, ci te-ai lăsat, pur și simplu, în voia sorții.

Horoscop 28 iunie 2018 – Gemeni

Sunt multe de rezolvat, de clarificat și de adus la lumină din toate problemele legate de resursele pe care le ai în acest moment. Ai nevoie de mult curaj și determinare.

Horoscop 28 iunie 2018 – Rac

Poate fi o zi deosebit de dificilă în cuplu sau în alte asocieri importante, pentru că nu mai poți ține sub control anumite temeri, îndoieli și intuiții negative.

Horoscop 28 iunie 2018 – Leu

Ar fi bine să ții cont de semnalele pe care le primești de la propriul corp sau de cele pe care ți le trimit superiorii, care îți vor atrage atenția că a scăzut calitatea muncii tale.

Horoscop 28 iunie 2018 – Fecioară

Este esențial nu doar să îți păstrezi stăpânirea de sine, ci și să înțelegi că orice formă de duritate va genera un răspuns similar, chiar și din partea celor care te iubesc.

Horoscop 28 iunie 2018 – Balanță

Te preocupă rădăcinile, fie în sensul că te ocupi de trecut, de problemele care vin de acolo, fie pentru că vrei să lași în urmă neîmplinirile cele mai dureroase.

Horoscop 28 iunie 2018 – Scorpion

Ai tendința de a te exprima dur, crezând că așa vei reuși să intimidezi câțiva dintre adversari și că aceștia se vor retrage din calea ta. Este o iluzie inutilă și dureroasă.

Horoscop 28 iunie 2018 – Săgetător

Te gândești la trecut, la ceea ce prețuiai altădată, apoi faci o comparație cu ceea ce prețuiești acum și te feliciți când realizezi că oamenii, mai ales cei dragi, sunt o comoară.

Horoscop 28 iunie 2018 – Capricorn

Poți fi cauza unor noi probleme în cuplu sau motivul pentru care această relația va avea, de acum înainte, o evoluție foarte frumoasă. De tine depinde cum vor merge lucrurile…

Horoscop 28 iunie 2018 – Vărsător

Tocmai pentru că nu știi precis ce se petrece dincolo de privirile tale directe, ar trebui să schimbi tactica și să fii mult mai rezervat în tot ce faci.

Horoscop 28 iunie 2018 – Pești

Unele situații te pot surprinde, fără a te deruta însă prea mult, mai ales când vine vorba de grupul de prieteni sau de rudele mai puțin apropiate.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii